reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Athena- ja tam mysle ze posciel do wozka to sie raczej nie przyda latem. Jak bedzie chlodniej to mozna kocykiem przykryc. Ja uzywalam rożka jako kolderki, ale nie wiem czy z tego co pokazalas mozna wyjąć usztywnienie? Chyba sprzedawca nie napisal tego w aukcji:confused:

reklama
Fajne teraz są kocyki w carefurze za 19,99 czy coś koło tego:-)
Paulka no no no zaszaleliscie z malzem;-)super ciuszki;)))

ten kocyk na zdjęciu jest właśnie z Carrefoura i kosztował 14,99 jest z bardzo cienkiego materiału, takiego pluszu, więc w sam raz na lato do wózka, były tez droższe za 24,99 ale takie grube więc narazie sobie odpuściliśmy :)

Dziewczyny super zakupy ja narazie sie powstrzymuje bo praktycznie wszystko juz mam nawet sobie zakupiłam juz do szpitala niezbedne rzeczy wiec juz nie szaleje:)

Dziewczyny super zakupy ja narazie sie powstrzymuje bo praktycznie wszystko juz mam nawet sobie zakupiłam juz do szpitala niezbedne rzeczy wiec juz nie szaleje:)
Oj to Ty już się ładnie zorganizowałaś... aż zazdroszczę.. Ja powli zaczynam się za szpitalnymi rzeczami oglądać a jeśli chodzi o wyprawkę to tak naprawdę jeszcze jestem w polu. mam sporo ciuszków ale w rożnym rozmiarze, a tych potrzebnych na początek jeszcze nie wiele. No ale czas na szczęście jeszcze jest!

a jakos tak wyszlo ze udalo mis ie wszystko prawie juz kupic az sama nie wiem jak to sie stało ale mam juz dla dzidzi wszystko chyba heeh no został jeszcze wózek ale to dopiero w maju kupimy no i kosmetyki dla maluszka tez blizej a tak to wszystko chyba jest...spokojnie jeszcze masz duzo czasu he eh choc z drugiej strony to tylko 12 tygodni hehe

ten kocyk na zdjęciu jest właśnie z Carrefoura i kosztował 14,99 jest z bardzo cienkiego materiału, takiego pluszu, więc w sam raz na lato do wózka, były tez droższe za 24,99 ale takie grube więc narazie sobie odpuściliśmy :)
Paulka to iba mi o inny chodzi bo od pn miały byc w "niby"promocji;)) Dzis moze zajedziemy to loook;)

a jakos tak wyszlo ze udalo mis ie wszystko prawie juz kupic az sama nie wiem jak to sie stało ale mam juz dla dzidzi wszystko chyba heeh no został jeszcze wózek ale to dopiero w maju kupimy no i kosmetyki dla maluszka tez blizej a tak to wszystko chyba jest...spokojnie jeszcze masz duzo czasu he eh choc z drugiej strony to tylko 12 tygodni hehe
A z jakiej serii kosmetyki bd kupowała? Ja sie nad Niwea zastanawiam.. Tyle tego ze juz zgłupiałam:o

najgorsze jest to ze kupie i mały moze bd miał uczulenie/U 2 moich starszaków tak miałam ,cuda kupowałam a na koncu własnie sie okazało ze niwea jest oki.Teraz w razie wu zaczne od nivea;)))U mojej szwagierki po wielu próbach dopiero bambino nie uczulało.

Wiesz ze tez myslalam o Nivea albo o Hipp jeszcze sama dokładniew nie wiem musze podpytac kolezanki o opinie:)
masz rację tyle tego jest na rynku ze idzie zglupiec:) he eh

dziewczyny ja z pierwszym dzieckiem bardzo zraziłam się do kosmetyków NIVEA bo Patryk miał okropne uczulenie po nich, które wyszło po ok 4-5 dniach, i położna która do nas przychodziła, stwierdziła,ze często dzieci maja na nie uczulenie, potem przeszliśmy na kosmetyki Bubchena -to jest niemiecka firma dostępna w Polsce, takie w niebieskich opoakowaniach, byłam bardzo zadowolona i stosuje je Patrykowi do dziś do mycia itp. A na pupcie, oprócz standardowych maści czyli sudokremu stosowałam krem na odparzenia Penaten, naprawdę polecam super się utrzymywał na skórze i nawet przy pełnej pieluszce nie powodował podrażnień :)

reklama
dziewczyny ja z pierwszym dzieckiem bardzo zraziłam się do kosmetyków NIVEA bo Patryk miał okropne uczulenie po nich, które wyszło po ok 4-5 dniach, i położna która do nas przychodziła, stwierdziła,ze często dzieci maja na nie uczulenie, potem przeszliśmy na kosmetyki Bubchena -to jest niemiecka firma dostępna w Polsce, takie w niebieskich opoakowaniach, byłam bardzo zadowolona i stosuje je Patrykowi do dziś do mycia itp. A na pupcie, oprócz standardowych maści czyli sudokremu stosowałam krem na odparzenia Penaten, naprawdę polecam super się utrzymywał na skórze i nawet przy pełnej pieluszce nie powodował podrażnień :)
no wlasnie jesli chodzi o piluszki i kosmetyki to nie wiadomo co bedzie uczulalo wiadomo lepiej jak dziecko nie bedzie na nic uczulone ale roznie to bywa ale cos trzeba kupic ja calej seriinie bede tylko cos na odparzenia i do kapieli zobacze czy bedzie ok w razie co potem jeszcze dokupie krem z filtrem bo bedzie sloneczko a wszystko inne wyjdzie z czasem:)

Do góry