reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dziewczyny super te ciuszki wasze:-)
Ja dzisiaj byłam w Ascocie po zajęciach i również się skusiłam, ale tym razem tylko na smoczek i rękawiczki:-) (oczywiście wszystko różowe):-D:-D I zakupiłam też w końcu coś dla mamusi: wkładki laktacyjne, bo ta siara już jest nie do wytrzymania:-)
Wróciłam przed chwilą do domu i miłe zaskoczenie, udało mi się wygrać 3 aukcje:-) Wszystkie z tych rzeczy są nowe z metkami:-):-)Większe bo na 68:-) I najważniejsze: kurteczka - 10zł, spodenki -5 zł, pajacyk - 1zł:tak::tak::tak: Takie zakupy KOCHAM:-):-)

Załączniki

• spodenki i koszu&#.jpg
    spodenki i koszu&#.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 45
  • pajacyk..jpg
    pajacyk..jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 44
  • bluzeczka Disney..jpg
    bluzeczka Disney..jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 44
reklama
UDAŁO SIĘ!!! UDAŁO SIĘ!! Jestem przeszczęśliwa:):):):-D:-D:-D:-D
Wylicytowałam kurteczko-bluzeczkę roz 74:):) Za 31zł, może dlatego tak tanio że był błąd w pisowni hallo kitty;];]:-):-):-) Już ją gdzieś pokazywałam, ale oto i ona:
Edit) Co do wczorajszych aukcji to udało mi się wylicytować jeszcze jedną bluzę:-):-) Za całe 2,5zł:-D

Załączniki

• kurteczka..jpg
    kurteczka..jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 64
  • bluzka Kubuś..jpg
    bluzka Kubuś..jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
zdec-śliczna ta kurteczko bluzeczka:tak:a mi wczoraj udało się wylicytować tą fioletowa tuniczke co podałaś linka też się ciesze bo jest super a w dodatku fioletowy to mój ulubiony kolor:-)ŚLICZNA TUNIKA HELLO KITTY BLUZKA H&M (941466841) - Aukcje internetowe Allegro a ile zapłaciłaś za swoją fioletową?

No to Ci się udało:) Ja za swoją zapłaciłam bodajże 34zł:) Ale widzę że Ty masz jeszcze w zestawie 2 inne, więc zakup jak najbardziej udany:)

A to są piątkowe łupy moje i mojego męża:
na trzech pierwszych zdjęciach rzeczy upolowane w ciuch- landzie:-)
na dwóch następnych kocyk i buciki z Carrefoura- te niebieskie to dla synka mojej przyjaciółki
a na pozostałych rzeczy z allegro, dziś przyszła paczka :-)

Załączniki

• P3080785..jpg
    P3080785..jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 48
  • P3080765..jpg
    P3080765..jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P3080773..jpg
    P3080773..jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 52
  • P3080784..jpg
    P3080784..jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 50
  • P3080775..jpg
    P3080775..jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 51
  • P3080776..jpg
    P3080776..jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P3080781..jpg
    P3080781..jpg
    27 KB · Wyświetleń: 48
  • P3080778..jpg
    P3080778..jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 47
  • P3080779..jpg
    P3080779..jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 42
  • P3080783..jpg
    P3080783..jpg
    30,3 KB · Wyświetleń: 47
athena-- fajny zestaw tylko czy nie za ciepła bd ta frotka jak na czerwiec lipiec? bo pózniej to raczej ten rozek sie juz nie przyda jak dzieć bd większy... Tak samo ta posciel do wózeczka ?

reklama
Do góry