reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dziewczyny to jak możecie to napiszcie mi dokładne adresy :-) Jan III Sobieski to w pobliżu uczelni więc trafię a resztę sprawdzę na mapie :-)

wszystkie ktore kasia podala sa w sumie na osiedlach obok siebie,ale te osiedla sa mega wielkie;) ja tam nie chodze bo moj dziadek tam mieszka,i nie mam ochoty go spotkac:D
jeslio chodzi o ten w alfie,to wiesz gdzie to jest? sw marcin , w strone starego rynku, stary budynek, obok jest restauracja sphinx

reklama
Chyba kojarzę ulice św. Marcina, w pobliżu podajże jest biblioteka uniwersytecka. Fajne rzeczy tam mają?? My jedziemy jutro do Poznania to może namówię mojego by trochę z drogi zjechał :-)

Chyba kojarzę ulice św. Marcina, w pobliżu podajże jest biblioteka uniwersytecka. Fajne rzeczy tam mają?? My jedziemy jutro do Poznania to może namówię mojego by trochę z drogi zjechał :-)

wiesz co,ladne, ale wg mnie drogie, kg kosztowal 45zl ,a nie bylam w dniu dostawy..
moze napisz do kasi,bo jakbys byla na piatkowie,to na tych osiedlach bys zobaczyla

Poznań ul. Św. Marcina 66/72- second hand
iras - dodano20 Wrzesień 2007

Sklep z odzieżą używaną znajduje się przy ul. Św. Marcina 66/72.

Oferuje duży wybór, rewelacyjny asortyment. Damskie, męskie oraz dziecięce ubrania- i w dodatku wszystko na wieszakach:)
Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie :)
Pzremiła obsługa oraz oryginalne, niepowtarzalne rzeczy za NIEDUŻE pieniądze. Towar sprzedajemy na wagę- nie ma żadnej wyceny.
W sprzedaży znajduje się odzież ANGIELSKA oraz NIEMIECKA.

Godziny otwarcia:
poniedziałek: 10:00-19:00
wtorek: 10:00-17:00
środa: 10:00-19:00
czwartek: 10:00-19:00
piątek: 10:00-17:00
sobota: 10:00-17:00
niedziela: 10:00-14:00

Dostawa w środy i soboty

Szczerze polecam...:)

zaczerpniete z jakiegos forum

reklama
Zobaczysz, będziesz zadowolona :) U nas sprawuje się super! Wydaje mi się, że jedyne co by mogli w tym wózku poprawić to sposób rozkładania oparcia, czasem ciężko się 'opuszcza', ale poza tym to same zalety: leciutki, bardzo skrętny, super się prowadzi, łatwo się składa -zresztą sama zobaczysz! :)
A widzisz, ja na allegro znalazłam opis i było napisane ze rozkładanie do plaskiej pozycji jedną ręką i jak wczoraj przyszła to bylam trochę rozczarowana:(
Kupowalam ze strony 4kids i tam nie było napisane ze jedną ręką więc to sprzedawca na allegro kit wciska..
Jagoda zadowolona, miała już w nim jedną drzemkę "domową" ale na spacer dopiero się zaraz wybieramy. Zobaczymy jak bedzie:) Super ma ten śpiworek no i fajnie ze jest wysoki bo my z mężem do niskich nie nalezymy:))
Podoba mi się też rozwiązanie z folią przeciwdeszczowa- bardzo fajnie pomyślane. Z espiro wiecznie mi ta folia spadała:) No i amortyzacja na wszystkich kołach jest :tak:
Tylko kolor jest mega "oczojebny". Na zdjęciach był ciemniejszy..

Ostatnia edycja:
Do góry