reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Oj rajstopy są super. Ja kupiłam jedne jasne i dwie pary tych ciemniejszych. Jakościowo są bardzo dobre wg mnie ;-)

My jeszcze nie używamy bo kupiłam 74/80 i te nogawki strasznie długaśne, te ciemniejsze mamy chyba większe trochę. :) Więc jakościowo nie wiem ;) ale wizualnie są super, ogólnie podobają mi się rajstopki z aplikacjami na tyłku :)

My jeszcze nie używamy bo kupiłam 74/80 i te nogawki strasznie długaśne, te ciemniejsze mamy chyba większe trochę. :) Więc jakościowo nie wiem ;) ale wizualnie są super, ogólnie podobają mi się rajstopki z aplikacjami na tyłku :)

ja też kupiłam 74/80 i po praniu są Hani dobre. A kotek na tyłku jest boski :-D

Ten lumpek do którego chodzę ma naprawdę ładne rzeczy i zabawki, ale i ceny są wysokie bo 60zł/kg

Niektóre lumpki sprowadzają pewnie niesortowaną odzież, ten do którego chodzę ma odzież sortowaną w Anglii, czyli rzeczy ładnie i niezniszczone.

Ale w Poznaniu są też takie o których mówicie, że śmierdzi i są brzydkie i często zniszczone rzeczy.

To chyba też taki okres teraz że zabardzo wyboru nie ma :( niestety... bo dzisciaczki coraz bardziej niszczą ubranka.
Dla Wrocławianek to nie wiem czy wiecie że jest komis z dziecięcymi rzeczami (ubranka, zabawki) na Nowym Dworze koło Hali Strzegomskiej. (tam są głównie ubranka firmowe i takie "eleganckie" tzn spódniczki, sukienki, ogrodniczki, rzadko kiedy trafi się tam body czy pajace).

reklama
A ja parę dni temu kupiłam Hani matę w lumpku za 10zł

Oglądałam je na allegro, ponad 100zł kosztują, hihi

Zobacz załącznik 324846

moja tesciowa taka kupila

kupilam spacerowke parasolke uzywana peg pegro pipi taka niebieska w kropki za 100zł. Powiem wam,ze potrzebna mi jak jade na zakupy ,z xlanderem do auta nie wleze swojego za chiny . A niedlugo wybieramy sie do wawy to juz wogole sie przyda.

Do góry