reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

moja mama wczoraj kupila kubie za 10zl w lumpku siatke ubran.
najpiekniejsza jest koszula,z welnianym pulowerkiem:D nowka cewka za 4zl

reklama
Ja wczoraj zakupiłam Julce kilka ciuszków na bazarku za 30zł :D Jak będę mieć chwilę to wrzuce fotki :D tymczasem uciekam bo Julka się znudziła już zabawą na macie.

Lena- my mamy pralke Elektrolux otwieraną od gory i juz 7 rok chodzi bez zarzutu tfu tfuu, ale nie polecam tych otwieranych z gory bo ciągle otwarta musi stac bo inaczej stęchlizną zaczyna walić;/

Athena- super ta pralka, bardzo mi sie podoba i funkcje ma fajne :) A lodowa ogromna!:)

Ja mam Electroluxa AEG ładowaną od góry ze względu na rozmiar łazienki:) Ma wsadu 5,5kg i na prawdę ją uwielbiam:) Hula już ponad 3 lata, bez żadnej awarii<tfu, tfu> AEG-ELECTROLUX Lavamat 47280 - tanio, sprawdź &#8226 sklep Zadowolenie.pl

A tak poza tym to w HM promocja!:) H&M Fioletowy dres Hello Kitty 86 (1340213273) - Aukcje internetowe Allegro jak i jasno różowy przeceniony z 59,9 na 40zł:) Ale się opanowałam;) Hahaha.... są też fajne dresiki w paski dla chłopców też za 40zł:)

Potwierdzam promocja w Rossmanie na słoiczki zakończona:) Dobrze że wczoraj kupiłam 2 siatki:)

reklama
Do góry