reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

moja mama wczoraj kupila kubie za 10zl w lumpku siatke ubran.
najpiekniejsza jest koszula,z welnianym pulowerkiem:D nowka cewka za 4zl

reklama
Ja wczoraj zakupiłam Julce kilka ciuszków na bazarku za 30zł :D Jak będę mieć chwilę to wrzuce fotki :D tymczasem uciekam bo Julka się znudziła już zabawą na macie.

Lena- my mamy pralke Elektrolux otwieraną od gory i juz 7 rok chodzi bez zarzutu tfu tfuu, ale nie polecam tych otwieranych z gory bo ciągle otwarta musi stac bo inaczej stęchlizną zaczyna walić;/

Athena- super ta pralka, bardzo mi sie podoba i funkcje ma fajne :) A lodowa ogromna!:)

Ja mam Electroluxa AEG ładowaną od góry ze względu na rozmiar łazienki:) Ma wsadu 5,5kg i na prawdę ją uwielbiam:) Hula już ponad 3 lata, bez żadnej awarii<tfu, tfu> AEG-ELECTROLUX Lavamat 47280 - tanio, sprawdź &#8226 sklep Zadowolenie.pl

A tak poza tym to w HM promocja!:) H&M Fioletowy dres Hello Kitty 86 (1340213273) - Aukcje internetowe Allegro jak i jasno różowy przeceniony z 59,9 na 40zł:) Ale się opanowałam;) Hahaha.... są też fajne dresiki w paski dla chłopców też za 40zł:)

Potwierdzam promocja w Rossmanie na słoiczki zakończona:) Dobrze że wczoraj kupiłam 2 siatki:)

reklama
Do góry