reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Dla mnie nie:(Mam alergię na tą firmę!!!!Tyle kasy a pies gada jak się naciska na rękę i jakaś melodyjka leci jak dla mnie strata kasy wole cos bardziej edukacyjnego dla rozwoju maleństwa:)
Lena- a podaj przykład bardziej edukacyjnej zabawki na ten wiek co szczeniaczek uczniaczek.

Kasia- garnuszek na klocuszek fajny,ale to dopiero koło 8-9 miesiecy sie Fifi bedzie bawil, wiesz? :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja na razie nie kupiłam zastanawiałam się nad tym szczeniaczkiem ale nie wiem też czy warto a zamiast fischer praisa wole zwykłe zabawki bo tańsze a jakość chyba nie odbiega i na przykład oglądałam coś takiegoPIANINKO Z LUSTERKIEM ŚWIATLO /od 2 lat/ 56016
starszy miał podobne i bawił się tym od roku do ok 5 latBĄCZEK - KARUZELA Gdańsk, BoborajEDUKACYJNY AUTOBUS 4 KOLORY - GDAŃSK, BoborajFONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL-NOWOŚĆ GDAŃSK
czy nie wydaje sie wam że podobne do fishera?a tu coś dla aniHello Kitty Maskotka Pluszowa 20cm 2 wzory:-D

My mamy tego szczeniaczka i wydaje mi się, że małemu szybko się znudzi :-( Mi też się wydaje, że im prostsza zabawka tym lepsza :-) My się w końcu na takich wychowaliśmy i jakie fajne z nas babki :-D :-D

Mówiłam Wam że mój facet ostatnio kupił w Auchanie dwie grzechotki z fishera i jedna jest w miarę ale gryzaczek w kształcie dużego czerwonego jabłuszka odradzam, przechodźcie od niej z daleka :-( Raz że jak na gryzka to strasznie twardy ale to jeszcze nic, ono po prostu śmierdzi i to okropnie, sama nie wiem jak opisać ten zapach rozpuszczalnik wymieszany z gumą. Paskudztwo, nie wiem czy tylko moje takie trefne czy wszystkie takie. To mnie tylko przekonało, żeby trzymać się z daleka od firm wysługujących się chińczykami do produkcji, przynajmniej postaram się to robić do czasu aż młody będzie wszystko do buzi brał.

ja na razie nie kupiłam zastanawiałam się nad tym szczeniaczkiem ale nie wiem też czy warto a zamiast fischer praisa wole zwykłe zabawki bo tańsze a jakość chyba nie odbiega i na przykład oglądałam coś takiegoPIANINKO Z LUSTERKIEM ŚWIATLO /od 2 lat/ 56016
starszy miał podobne i bawił się tym od roku do ok 5 latBĄCZEK - KARUZELA Gdańsk, BoborajEDUKACYJNY AUTOBUS 4 KOLORY - GDAŃSK, BoborajFONTANNA Z PIŁECZKAMI HAPPY BALL-NOWOŚĆ GDAŃSK
czy nie wydaje sie wam że podobne do fishera?a tu coś dla aniHello Kitty Maskotka Pluszowa 20cm 2 wzory:-D

Wiktoria miała fontanne tej firmy - bawiła sie tym ponad 4 lata i nic się z nią nie dzialo a cen naprawde fajna.

My mamy tego szczeniaczka i wydaje mi się, że małemu szybko się znudzi :-( Mi też się wydaje, że im prostsza zabawka tym lepsza :-) My się w końcu na takich wychowaliśmy i jakie fajne z nas babki :-D :-D

Mówiłam Wam że mój facet ostatnio kupił w Auchanie dwie grzechotki z fishera i jedna jest w miarę ale gryzaczek w kształcie dużego czerwonego jabłuszka odradzam, przechodźcie od niej z daleka :-( Raz że jak na gryzka to strasznie twardy ale to jeszcze nic, ono po prostu śmierdzi i to okropnie, sama nie wiem jak opisać ten zapach rozpuszczalnik wymieszany z gumą. Paskudztwo, nie wiem czy tylko moje takie trefne czy wszystkie takie. To mnie tylko przekonało, żeby trzymać się z daleka od firm wysługujących się chińczykami do produkcji, przynajmniej postaram się to robić do czasu aż młody będzie wszystko do buzi brał.

ja ten gryzak tez kupiła, i szału nie maa za tą kase bym ze 3 inne gryzaki miała, w ogóle to sie gryzak nie powinno nazywać........

reklama
Do góry