reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Idziemy na zakupy :)

reklama
Matko nie wykupujcie tak tych szczeniaczków, bo dla mnie nie zostanie:))) Haahahaa
A tak poważnie - to one na prawdę są takie fajne że tyle z was je kupuje?

Dla mnie nie:(Mam alergię na tą firmę!!!!Tyle kasy a pies gada jak się naciska na rękę i jakaś melodyjka leci jak dla mnie strata kasy wole cos bardziej edukacyjnego dla rozwoju maleństwa:)

Dla mnie nie:(Mam alergię na tą firmę!!!!Tyle kasy a pies gada jak się naciska na rękę i jakaś melodyjka leci jak dla mnie strata kasy wole cos bardziej edukacyjnego dla rozwoju maleństwa:)
Właśnie przegladam cała oferte fisher'a na allegro i oprócz ceny to nic mi tam w oko nie wpadło.:baffled:
Prawda jest taka ze nawet jak kupi się dziecku zabawke która posiada milion funkcji i jeszcze jakies inne cuda wianki to jesli sami z nim nie siądziemy i się nie pobawimy to ona sama bedzie dla niego "atrakcyjna"tylko przez chwile.

A nauczyć dziecko części ciała można równiez na samym sobie i ile przy tym zabawy,mozna mamie lub tacie włożyc palec do oka :-) albo pociagnac za ucho :-D

reklama
Do góry