reklama
oooo tak komórki, ładowarki i wszelakie piloty to ulubione zabawki większości dzieci
W dodatku niektóre z nich (zwłaszcza chłopcy) nigdy nie wyrosną :-)
Mój mąż kupił dziś małemu dwie grzechotki (o ile można je tak nazwać jeden to gryzak a druga nie grzechocze chyba tylko ma ładnie wyglądać wisząc :-) ) z fisher price, myślałam że szlak mnie trafi kiedy na opakowaniu zobaczyłam Made in China Odpuszczę sobie więc ich zabawki, przynajmniej pułki młody bierze wszystko do buzi zresztą Canpol też ma fajne i przynajmniej na terenie UE robione a i cena mniejsza i to sporo.
Mnie też wkurza, że wszystko jest made in china albo made in prc (tak dla zmyły). Ale wydaję mi się, że co innego zabawka fisher price, a co innego zabawka z bazaru. Niestety w Chinach robi się wszystko, łącznie z komputerem/laptopem, na którym piszesz. Wg mnie jednak marka dużo znaczy, muszą jakieś normy spełnić, tak myślę...
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
W gazetce carrefoura jest bodajże po 108zł, z czego 40zł na e-bonw realu szczeniaczek uczniaczek za 115, on jest niby od 6 m-cy Poza tym mnóstwo zabawek fisher price w promo
W gazetce carrefoura jest bodajże po 108zł, z czego 40zł na e-bon
e-bony były w październiku tylko :-(
My wczoraj patrzyliśmy na ten garnuszek na klocuszek i chcieliśmy go zaproponować któremuś z chrzestnych na Mikołaja a tu wieczorem teściowa dzwoni i mówi, że kupiła taką zabawkę nazywa się Garnuszek na klocuszek a my w brecht, oczywiście przepłaciła bo w zwykłym sklepie, no ale choć internet nie jest jej obcy to allegro już tak:-)
I w ten sposób jeden pomysł już zrealizowany, macie jeszcze jakieś propozycję na prezenty? Co kupujecie waszym pociechom oprócz szczeniaczka i pchaczy?
I w ten sposób jeden pomysł już zrealizowany, macie jeszcze jakieś propozycję na prezenty? Co kupujecie waszym pociechom oprócz szczeniaczka i pchaczy?
konniczynka
W listopadzie też są, do wykorzystania w grudniue-bony były w październiku tylko :-(
zyrraffka
Szczęśliwa mama
My wczoraj patrzyliśmy na ten garnuszek na klocuszek i chcieliśmy go zaproponować któremuś z chrzestnych na Mikołaja a tu wieczorem teściowa dzwoni i mówi, że kupiła taką zabawkę nazywa się Garnuszek na klocuszek a my w brecht, oczywiście przepłaciła bo w zwykłym sklepie, no ale choć internet nie jest jej obcy to allegro już tak:-)
ja kupuję taki prezent dla Łukaszka
K's Kids - JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK - PROMOCJA (1301864747) - Aukcje internetowe Allegro będzie troszkę na później jak zacznie siedzieć
konniczynka
Chcę kupić same piłeczki (takie pakowane po 100 lub 500szt.) i powrzucam je do kojca, ale to też na późniejja kupuję taki prezent dla Łukaszka
K's Kids - JESTEM SZEFEM + 60 PIŁECZEK - PROMOCJA (1301864747) - Aukcje internetowe Allegro będzie troszkę na później jak zacznie siedzieć
reklama