reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idziemy na zakupy :)

Wiesz co ja też lubiałam ta firmę dopóki sama nie zoabczyłam jak szwagierka pokazywała mi co się zaczęło dziać z ich zabawkami:(To napis się starł to coś odpadło...już nie są takie jak kiedyś!!!

Pewnie wszystko zależy od zabawki:) Wiadomo każda jest inna i z każdej można coś innego wyciągnąć;)
Mała ma po kuzynie garnuszek na klocuszek i takiego hipcia niebieskiego jeździk, który pożera przedmioty i bawił się tym mojego brata syn, potem jeszcze ich znajomych córka a to jest nadal w naprawdę dobrym stanie.
Ja ostatnio mojej kupiłam:
1310789363.jpgzabawka.jpg
Ma jeszcze to:
100_1533.jpgN2865_2.jpg Aparat dostaliśmy kiedyś za paragony na pampersy z Tesco;-)(na więcej nie udało się nazbierać:-()

reklama
Ja tam uważam że zabawki fisher price są super mam niaktóre jeszcze po najstarszej córci i sa w super stanie Marysia jest okropna psują i to jedyne zabawki któtych nie wykończyła więc dla zośki troche ich mam a jeszcze dokupuje są takie fajne ciężko się opanować
agast -ja dla marysi też musze jakiś domek dla petshopów zamówić bo nie mają gdzie mieszkać biedaki:-(
Szczeniaczka mam po angielsku i mała bardzo go lubi więc trzeba zakupić i polskiego:happy2:
Trzeba już się wybrać po zabawki na święta bo póżniej nic już nie będzie

osobiście uważam, ze to taki kultowy wózek. Bardzo podoba mi się wizualnie. Ma miękkie siedzisko, wygodne do prania pokrowce, jest trwały, moim znajomym służy już do drugiego malucha a wogóle nie widać śladów zużycia. Dodatkowo rozkłada się całkowicie na płasko co jest rzadko spotykane w parasolkach. Ogólnie to każdemu podoba się co innego ale coś w tym jest, że wiele ludzi wybiera ten wózek.
Dziekuje za wyczerpująca odpowiedź
O w mordeczke,macie gest ;-)

A ja uważam lena odwrotnie. Uważam że większość zabawek fishera jest super;) Bo większość spełnia swoje funkcje - nauki:) Są one droższe od innych ale to dlatego że nie są "klamotami" jak większość chińszczyzny na naszym rynku zabawkowym:) Bardzo podoba mi się garnuszek na klocuszek i te pchacze, które pokazywałyście, ale cena w tesco bodajże 180zł:( Oszaleli....
ja pchacza za 118 kupiłam na allegro
MUZYCZNY CHODZIK 2w1 FISHER PRICE P2744 BB KRAKÓW (1242625864) - Aukcje internetowe Allegro

kasia- własnie tez zamierzam kupic tego pchacza :) tylko sie wstrzymuje bo moze ktos z rodzinki bedzie szukał pomysłu na prezent dla Jadzi :)
I tez uwazam ze Fisher ma fajne zabawki. BVardzo lubie tez Lamaze i Playgro ::)

A ja Wam powiem ze jedną z ulubionych zabawek mojej córki była zwykła przeźroczysta butelka plastikowa po napoju i wsypane do niej kolorowe koraliki i guziczki:tak: :-D:-D:-D
Koszt w porywach jakieś 3 zł :-D:-D:-D

reklama
Agast super te Nike :-D:-D oj szkoda ze nie lubie rozowego bo mi sie moje czarne juz znudzily

Tak czytam o tych zabawkach, i widze ze mamy jakies cudowne dziecko bo Lili ulubione zabawki to:
- drewniana lyzka,
- drewniane klamerki ktore uwielbia sama odrywac z suszarki:-D
- emaliowa pokrywka od malego garnuszka do podgrzewania jej zupek
- ladowarka do telefonu i komorka (tych oczywiscie nie dostaje do zabawy ale szaleje na ich punkcie)

A w kacie leza nietkniete wypasione kolorowe zabawki 0+ i czekaja 6+ i zazwyczaj konczy sie na kilkurazowym nimi pomachaniu:-):cool2:

Do góry