reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

Czarna fotki prosimy tych pięknych ozdóbek.

A ja w tym roku raczej poprzestanę na małej choineczce, jakimś stroiku na dzrzwiach i komodzie.

Poza tym jeśli uda mi się kupić gdzieś takie jakby naklejki świąteczne na okno to też przystroję.

Jemioła to obowiązkowo musi być przyczepiona nad stołem :tak:

Magda czekam na paczuszki z allegro i będę działać:tak::tak: Oczywiscie przewidziałam reakcje M na zamówionego Mikołaja na balkon:-:)-:)-( Ehhh czy ten facet nie czuje atmosfery świątecznej i całego tego szału:no::no::no::no:

reklama
CZARNA tacy juz sa faceci Ja jak kasy mi starczy to tez chce kupic ten sztuczny snieg Na jednym oknie mam gwiazde Na drugim by sie tez cos przydalo Czarna ja tez juz tak myslalam o tym fotografie ale musze jakies zdjecie Oliwki zgrac na plyte bo wsio mam na kompie

To tak jak u mnie...dla mojego się liczy ewentualnie zeby jego przysmaki zrobić. Chociaz juz drugi rok z rzęd zrobił kartke na swięta;-)

fajne karteczki dziewczyny :tak:

dorota popatrz sobie w necie na wzory ale pochodź tak jak mówi czarna po fotografach, nie zapłacisz za przesyłkę
w Rossmannie i empiku też robią, u nas też w większych punktach z usługami ksero i nadrukami

Wy tak na tych facetow, a ja osobiscie jako baba tez nie przepadam za takim strojeniem domku;-) Nie wiem dlaczego,niby powinnam byc przyzwyczajona bo moja mama zawsze szalala, ale u siebie wdomu nic mi sie nie podoba:sorry: Rzecz gutu poprostu:tak:

Czarna nie przejmuj się małżem - faceci to tylko dobrze widzą komp, telewizor, samochód ... no i piwko w lodóweczce hehehheh.
Głową domu jest mąż ale to szyja głową kręci także rób swoje.
No i czekamy na focie jak już będzie odpowiedni nastrój :tak:

Magda masz rację - ale o gustach się nie dyskutuje ;-)
Moja mama też uwielbia takie pierdułeczki i nakleja na okna, a to sztuczny śnieg, w ogródku choinki poubierane, na tarasie też, balkon przystojony.
A ja wolę tak ciut skromniej i też ładnie jest.

Za to siostra mojego męża uwielbia stroić stół do wigilii - powiem szczerze, że dziewczyna ma gust i zawsze ładnie to zrobi.

Magdasf a jaki masz przepis na makowca???

Ja też od poniedziałku biorę się za porządki w domu, ugotuję fasolkę po bretońsku bo mój M nie chce bigosu tylko właśnie fasolkę i sałatkę jarzynową...
Upiekę kilka ciast, makowiec, sernik, przekładaniec kokosowo- orzechowo-ananasowy noi karpatka dla M:tak:
Krokiety i już zrobione. Wystarczy:tak:
Ula pliiissss daj przepis na tego przekladanca bo mi slina po panelach juz leci:sorry::confused2::rofl2:
a co do swiecidelek i roznych takich cudow to tez nie lubie za bardzo :/ to znaczy w normalnych ilosciach to tak ale co za duzo to niezdrowo

Ja tam też nie lubie przesytu ale lubie czuć klimat w najmniejszych szczegółach:tak::tak::tak:

Może dla innych jest przesyt ale dla mnie ma swój urok i klimat:cool2:
Mój kinkietowy Mikołajek
i okienka

Załączniki

• DSC03779.jpg
    DSC03779.jpg
    8,4 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC03782.jpg
    DSC03782.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC03817.jpg
    DSC03817.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC03819.jpg
    DSC03819.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
U mojej mamy tez zawsze było ful, w ogrodzie, na balkonie, na takim tarasie co z klatki wychodzi i w domu :-)
Dorotko ja zamawiam na AnkaraLab.com e-Centrum Usług Cyfrowych i płace 35zł za 12stronny formatu A3, ale mniejsze rozmiary i z pojedynczym zdjeciem itp. są jeszcze tansze. Tylko ja bede odbierac osobiscie, ale z tego co wiem to na wysyłke pocztą przyjmuja do dzis zamowienia, a kurierem podajze do niedzieli i dają gwarancje ze dojdzie. Tam wybierasz na stronce wszystkie opcje kalendarza i fotki tez wrzucasz na ich stronke, i mozesz wtedy sobie wykadrowac itd.

Tu wychodzi tanio: http://allegro.pl/item848595568_hit_2w_cenie1_kalendarz_30x40_z_twoimi_zdjeciami.html, ale ja wczoraj dzwoniłam i oni robia sam kalendarz do 5 dni i mi facet powiedział ze nie obiecuje ze dojdzie wiec zrezygnowałam...

reklama
Do góry