reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

reklama
Fajnie tak - ja też coś zrobię i fotki wstawię - tylko dziś to zaplanowałam sprzątanie i już zmykam do :-D
No to milego sprzatania i czekamy na fotki Ja jednak te kalendarze zrobie z poczatkiem roku Potrzebuje 3 :tak: Tak do konca styczia Wiec juz teraz nie bede sobie zaprzatala tym glowy A pozatym narazie kasy juz brak

No i sypnęło śniegiem ... czuć święta zbliżające się.
Znów mi się nie chce sprzątać - zrobiłam trochę i jakoś uszło ze mnie powietrze.
Najlepiej to położyłabym się spać.

Ale wiem, że robota czeka - zaplanowałam sobie łazienkową szafeczkę ogarnąć, bo akurat ciągle coś tam wkładam i wkładam.
A przecież to nie studnia bez dna.

No nic dosyć marudzenia - lecę dalej ogarniać swój bałaganik :-p;-)

Martynka na który wzór kalendarza się zdecydowałaś? Ja za godzinkę wysyłam pierwszy do drukowania, bo trochę powydziwiałam ze zdjęciami, takie łączone, ramki itd. i teraz nie wiem czy to fajnie wyjdzie w realu więc z drugim się wstrzymam

reklama
Do góry