reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajnie tak - ja też coś zrobię i fotki wstawię - tylko dziś to zaplanowałam sprzątanie i już zmykam do
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
No to milego sprzatania i czekamy na fotki Ja jednak te kalendarze zrobie z poczatkiem roku Potrzebuje 3 Tak do konca styczia Wiec juz teraz nie bede sobie zaprzatala tym glowy A pozatym narazie kasy juz brakFajnie tak - ja też coś zrobię i fotki wstawię - tylko dziś to zaplanowałam sprzątanie i już zmykam do
magdziunia
Październikowa Mama'08
No i sypnęło śniegiem ... czuć święta zbliżające się.
Znów mi się nie chce sprzątać - zrobiłam trochę i jakoś uszło ze mnie powietrze.
Najlepiej to położyłabym się spać.
Ale wiem, że robota czeka - zaplanowałam sobie łazienkową szafeczkę ogarnąć, bo akurat ciągle coś tam wkładam i wkładam.
A przecież to nie studnia bez dna.
No nic dosyć marudzenia - lecę dalej ogarniać swój bałaganik ;-)
Znów mi się nie chce sprzątać - zrobiłam trochę i jakoś uszło ze mnie powietrze.
Najlepiej to położyłabym się spać.
Ale wiem, że robota czeka - zaplanowałam sobie łazienkową szafeczkę ogarnąć, bo akurat ciągle coś tam wkładam i wkładam.
A przecież to nie studnia bez dna.
No nic dosyć marudzenia - lecę dalej ogarniać swój bałaganik ;-)
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Martynka na który wzór kalendarza się zdecydowałaś? Ja za godzinkę wysyłam pierwszy do drukowania, bo trochę powydziwiałam ze zdjęciami, takie łączone, ramki itd. i teraz nie wiem czy to fajnie wyjdzie w realu więc z drugim się wstrzymam
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja na D, wczoraj zamowilam 2. Ale nic ze zdjeciami specjalnego nie robiłam, tylko wykadrowałam je wszystkie :-)
magdziunia
Październikowa Mama'08
Dziewczyny aż nie mogę się doczekać tych waszych kalendarzy
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KAKA a fotka???????????
Podziel się: