reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

reklama
Aniaaa, Kaka śliczne kartki!!!! :tak:
my zamówiliśmy z allegro kalendarze ze zdjęciami Alicji ale tylko dla babć i dziadka.
reszta prezentów utknęła w martwym punkcie, tylko dla Alicji wiemy że chcemy kupić krzesełko i stoliczek z ikei MAMMUT. Co do reszty..... to biała plama....
Ale plany mam duże:
chcę upiec karkówkę, schab, piernik, pierniczki, kokosanki , ciasteczka maślane, keks, jabłka w cieście francuskim no i KARP. Od jutra zaczynam. To znaczy piernik , pierniczki , jabłka i kokosanki były już upieczone ale ... jakoś wyszły... czas na część 2
tylko porządki jakoś nie chcą się zrobić same....:-(

Kaka fajna karteczka.

Ja żadnych ciast nie będę piekła - teściowa coś upiecze no i u rodziców też coś będzie.
Stop słodyczom.
Mój małż zapewne kupi coś słodkiego typu ciasteczka, cukierki.
Ale to jego sprawa - ja jeść tego nie będę ... przynajmniej mam taki zamiar :-p

A my w czwartek mamy zamiar piec ciasteczka swiateczne, a za tydzien we wtorek upieke makowce i ciasto ze slonecznikiem
zobaczymy co mi z tego wyjdzie ;-)
U nas tylko choinka, jakos nie lubie innych swiecidelek, no jedynie swieczniczek na stole taki swiateczny ale teraz odpada bo i tak mlody by go zdemolowal:rofl2:

Magdasf a jaki masz przepis na makowca???

Ja też od poniedziałku biorę się za porządki w domu, ugotuję fasolkę po bretońsku bo mój M nie chce bigosu tylko właśnie fasolkę i sałatkę jarzynową...
Upiekę kilka ciast, makowiec, sernik, przekładaniec kokosowo- orzechowo-ananasowy noi karpatka dla M:tak:
Krokiety i już zrobione. Wystarczy:tak:

Ja od dzis zaczynam sprzatac Zobaczymy jak mi to wyjdzie Z ciast to tylko moja mama piecze swoj serniczek sam ser bez ciasta Mowie wam zarabisty sernik a ja zjadalm 3/4 blachy A reszte ciast to mama z pracy przyniesie Powiedzcie mi jak sie robi takie kalendarze z dzieciakami I jaki to koszt I czy zdazylabym teraz to zrobic?Tak aby zdazyc do swiat?Ja jestem tepa wiec uswiadomcie mnie prosze

MalaUlka szperalam po necie i znalazlam cos takiego
Makowiec zawijany
Dobrze napisane jak i co robic, no i sa obrazki:-D:-D:-D To moj debiut i mam nadzieje ze sie uda:tak:Komentarze tez sa niezle, wiec jak nie wyjdzie to strzele taki brzydki ze lepiej bedzie jak wyjdzie:rofl2::cool2::cool2::cool2:
Dorota ja nie zamawialam teraz tych kalendarzy, bo bede to robic na dzien babci i dziadka, poczatek roku wiec bedzie akurat.
ja znalazlam cos takiego ale pelno jest tego w necie
Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć

MalaUlka szperalam po necie i znalazlam cos takiego
Makowiec zawijany
Dobrze napisane jak i co robic, no i sa obrazki:-D:-D:-D To moj debiut i mam nadzieje ze sie uda:tak:Komentarze tez sa niezle, wiec jak nie wyjdzie to strzele taki brzydki ze lepiej bedzie jak wyjdzie:rofl2::cool2::cool2::cool2:
Dorota ja nie zamawialam teraz tych kalendarzy, bo bede to robic na dzien babci i dziadka, poczatek roku wiec bedzie akurat.
ja znalazlam cos takiego ale pelno jest tego w necie
Superfoto.pl - odbitki, zdjęcia cyfrowe, fotoksiążki, wywoływanie zdjęć
dzieki Magda zaraz to przejze :tak:

Dorotka najlepiej podejdz do fotografów u siebie szybko i taniej:tak::tak: ja tak zrobiłam w zeszłym roku i za kalendarz dawałam chyba 15 zł i po 2h miałam:tak::tak::tak:

Magda u mnie zawsze stroimy okienka, typu sztuczny śnieg;-) i jakieś zawieszki:tak: jemioła pod żyrandolem:-p no i choineczka. A w tym roku zrobiłam z kinkietu Mikołaja:-D:-D:-D Niki stwierdziła ze mnie pogrzało:szok::-D:rofl2: A co tam:-p

reklama
Czarna fotki prosimy tych pięknych ozdóbek.

A ja w tym roku raczej poprzestanę na małej choineczce, jakimś stroiku na dzrzwiach i komodzie.

Poza tym jeśli uda mi się kupić gdzieś takie jakby naklejki świąteczne na okno to też przystroję.

Jemioła to obowiązkowo musi być przyczepiona nad stołem :tak:

Do góry