reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

reklama
KAKA jak dostaniesz ten wozeczek to napisz czy nie jest za duzy?

Ja jak tylko wroce ze szpitala to szybko musze zamawiac aby nie bylo za pozno Aby Oliwka zdazyla dostac to pod choinke :-)

Dorotka może być mi trudno powiedziec bo wózio od razu pojedzie do teściówki gdzie spedzamy swięta;-)

Raczka jest rególowana wiec powinno byc ok.

Ma mastrój
[video=youtube;LsHDdawSjLU]http://www.youtube.com/watch?v=LsHDdawSjLU[/video]

Ostatnia edycja:
Prezenty zrobione Dla mamy Kapcie Dla Jasia kosmetyki Dla Oliwki klocki takie wieksze i ten wozek Zdecydowalam sie jednak na zakup w skepie a nie na allegro ;-) 091213_165314.jpg

091213_165325.jpg

HEJKA
Dorota i super:)))
Kaka czy ty kurde łazisz za mną widze ze obie będziemy w Wieleniu:cool2::cool2:

U mnie też nastrój świąteczny zawitał. Wczoraj się wziełam za sypialnie tylko szafki zostały i dywan do wyprania:-p:-p ale okienko umyte i ozdobione:rofl2::rofl2::rofl2:
Z kazdym dniem coraz świateczniej będzie:tak::tak::tak:

Czarna i ja tez sie ciesze z tego wozeczka Mam nadzieje ze Oliwce sie spodoba Tylko ona musi dobrze do niego chodzic bo on strasznie leciutki jest i jak Oliwka sie oprze to sie wywroci hihihihih U mnie nastroju switecznego brak Moze jak zaczne sprzatac I jakby sniegu duzo spadlo to napewno poczuje

Hejka!! Ja jeszcze nie czuję za bardzo świąt... choć przynajmniej troszkę śniegu nasypało...
A jutro będziemy wysyłać kartki świąteczne :-) Poniżej wzór.
Co do prezentów to część osób dostanie kalendarze z Szymkiem z EMPIKu,....pozostaje nam prezent dla siostry M i brata M... ale nie mam koncepcji co :zawstydzona/y:

Załączniki

• polskieSyareMale.jpg
    polskieSyareMale.jpg
    66,8 KB · Wyświetleń: 37
A my sami robimy kalendarz ze zdjeciami Sebcia.

Ja magię świąt poczuję dopiero może w weekend.
Dziś opadłam z sił a jeszcze praca mnie dobiła.

reklama
Ja zamawiam dla babc kalendarze ze zdjeciami Rafała + dla wszystkich kubki (znaczy dziadka, ciotek i wujka). Mężowi golarke elektryczną, Rafał dostanie ta bramke co Sami, Patryka siostrze kupiłam malowidła - cienie, tusz i kredke (+kubek). Teraz musze jeszcze jakies drobiazgi do kubków dokupic i bedzie ok :-)

Do góry