reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Idą Święta!!!

no ona jest dla dwóch 5-cio letnich dziewczynek mam mieszane uczucia ale mam nadzieję że im sie spodoba lub chociaż będą udawac że im się podoba:-D:-D:-D

reklama
Czarna fajne te prezenty :)

Ja się zastanawiam co jeszcze kupić mojej pasierbicy bo od tatusia dostanie dodatki do simsów 3 bo sobie zażyczyła ale chciała bym coś fajnego jeszcze jej kupić. Na mikołaja kupiłam jej Intruza tej autorki co zmierzch bo bardzo lubi jej książki. Czytałam to i powinno jej się spodobać. Ale zastanawiam się jeszcze nad czymś pod choinkę. Może mi Czarna coś podpowiesz bo masz córkę w tym samym wieku :sorry:

Marma ja te Sims 3 podróze sobie sciagnełam:-p:-p tzn Nikoli. ja małej kupuje kamerke jak zauważyłaś:tak: A może jakaś fajna obudowa do telefonu. Wiesz wszystko zależy od tego jakie ma zainteresowania;-)

I u mnie prezenciki porobione:

Dla siostrzenic gry edukacyjne na komputer z Kubusiem Puchatkiem i Cliffordem;-)

Dla Hanki konik i wózeczek (od babci).

Teraz mamusia musi sobie coś wybrac;-)

Czarna super!!
Mi to się najbardziej ta głowa podoba:tak: sama bym się pobawila:-D

Ula to z racji zawodu ;-):tak:

Czarna fajne prezenty.

A wiecie co mnie czasem nachodzi chęć na zabawę Lalkami Barbie - kiedyś to szyłam dla nich sukienki, stroje codzienne i było cacy.
A teraz to taka szara rzeczywistość :-p hihihiihi

super prezenty dziewczyny :tak:

a ja to kombinuję jak koń pod górę, miał być odkurzacz, ale naczytałam się opinii mam że nie bardzo zajmujący i tylko wtedy się dzieci bawią jak mama sprząta :sorry:
no to kupiłam używany stolik Chicco 2w1, u kogoś widziałam na zdjęciu, w super stanie i ekstra cenie, oczywiście z allegro i Iga zachwycona, zwłazcza tą muzyczną stroną, klockami na razie rzuca :-)
sprzedałam jeździk FP bo się tylko kurzył i za to czaję się na garnuszek no i chyba wózek dla lali pod choinkę, bo lalę już dostała na Mikołaja

Mirabelka ja mam ten stolik jeszcze po Laurze:tak::tak: jak widzę ze stoi nie ruszany chowam go i po jakimś czasie wyciągam i znów pełne zainteresowanie:-D:-D
Garnuszek mały tez bardzo lubi:tak::tak:

reklama
Hmm a ja teraz tak patrze na tą bramka co Czarna i moze to Rafałowi kupic?? Ehh sama juz nie wiem. Ale to chyba jakies małe mi sie wydaje... Mania widziałas na zywo???

Do góry