A ja dzisiaj usłyszałam od rehabilitantki że ona to właściwie nie jest małemu potrzebna bo nie jest z nim tak źle, że rozwija się prawidłowo i nie ma go co przyśpieszać z siedzeniem bo jest długi i to nie byłoby korzystne dla jego kręgosłupa. Ćwiczymy na wałku, podpór co ma go przygotować do raczkowania.
reklama
poletka
Fanka BB :)
Ćwiczymy na wałku, podpór co ma go przygotować do raczkowania.
Ja z moim maleństwem tez bawimy się na walcu- turlamy się i takie tam
EDUKACYJNY WALEC DMUCHANY - MY BABY # dla maluszka (733117713) - Aukcje internetowe Allegro
Klusek dzisiaj pierwszy raz kąpał się sam :-)
i ma pewną fascynującą nową "umiejętność"-żebrzanie Przyłazi do upatrzonej ofiary i ciągni za nogawke jak obiekt nie reaguje to kładzie się na podłogę twarzą do ziemi i ryczy wystarczy podnieść na ręce od razu uśmiech na twarzy Ciekawe kiedy opracuje walnie rękami i nogami
i ma pewną fascynującą nową "umiejętność"-żebrzanie Przyłazi do upatrzonej ofiary i ciągni za nogawke jak obiekt nie reaguje to kładzie się na podłogę twarzą do ziemi i ryczy wystarczy podnieść na ręce od razu uśmiech na twarzy Ciekawe kiedy opracuje walnie rękami i nogami
kasia@kruszyna
Zadomowiona(y)
misiek slicznie ustawia się już do raczkowania, i skacze jak żabka do przodu, nie pałza tylko ustawia się do raczkowania i wyrzuca się do przodu, super to wygląda. i dzisiaj usiadl wlasnie z pozcji raczkującej. jedną nóżkę miał z przodu, drugą pod pupcią i nie mógł sobie poradzić z położeniem się znowu na brzuszku
aniula244_24
Zosia od tygodnia sama siada z raczkowania . Potrafi już poruszać się do przodu jak bardzo chce . Wczoraj sama wstała w łóżeczku i ustała długą chwilę krzycząc mamamamamama.
klaudia011
i u nas siadanie pięknie już wychodzi...i jak sobie lezy potrafi usiąść i z raczkowanie pieknie nóżke podkurcza i siada
a wogole to cwany jest że szkoda gadac ;-)
a wogole to cwany jest że szkoda gadac ;-)
mamjakty
styczniówka 2009
u nas też raczkowanie i samodzielne siadanie opanowane teraz młoda próbuje stawać na nóżki - wspina się po nas i jak raczkuje to prostuje sobie nóżki też ;-)
reklama
Podziel się: