reklama
Adiva super mały, a z tym mówieniem to u nas też ciężko, ale za to Martucha biega jak szalona, dobrze że u nas dużo przestrzeni i brak drzwi, bo uwielbia trzaskać drzwiami:-) jak tylko drzwi od łazienki otwarte to leci je zatrzasnąć, dobrze że palce jeszcze całe...:-):-):-)
klaudia011
Fanka BB :)
Haha padłam!! Zarazek jest niesamowity!!!!!!!!
Klusek sprząta To znaczy wcześniej rozwala wszystko do okoła a potem upycha po szafkach i szufladach Dzięki temu mam rękawice pochowane do szuflad z pokrywkami i książkami kucharskimi skarpetki gdzie się da a moja komórka wylądowała w koszu na pranie (dobrze zę widziałam)
adiva Piotruś boski...
adiva Piotruś boski...
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Mati się robi niezły kombinant , dziś wszedł do pokoju, wdrapał się na krzesło, a dalej na biurko i majstrował sobie w najlepsze przy wieży. Masakra !!!! Oczy trzeba mieć dookoła głowy . Już sama nie wiem, czy się z jego dobrej sprawności cieszyć, czy płakać...
ej babeczki czy Wasze dzieci śpiewają? Moja prawie bezbłednie potrafi zaspiewac na tzw. nanana refren piosenki Jingle Bells niezle wychodzi jej tez refren Listonosza Pata, motyw z bajki Dobranocny Ogrod i Kukuleczka Kuka.... czy mam przypisac jej super uzdolnienia muzyczne czy to normalna sprawa na tym etapie...? ))
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Hej,
ale super te dzieciaczki, zdolniach, bystrzachy i ogólnie debeściaki
Moja Karola ruchowo słabiej rozwinięta, nie wskakuje na krzesła, nie chodzi po regałach, na razie uczy sie wchodzić na kanapę. Ale za to straszna z niej gaduła, przy tym mówi też bardzo trudne słowa: tata, baba, dziadzia, dzidzia, mama, lala, jajo,cia-cho, to wiadomo ale i dzidzisz- widzisz, nia ma- nie ma, pam- parówka, bamam- banan, ciciu- piciu, buba- buła, teraz zaczęła ciągle mówić nio, ale na razie nie wiem czy to chodzi o potwierdzenia, bo mówi tak w bardzo różnych sytuacjach "nio".
buziaki
ale super te dzieciaczki, zdolniach, bystrzachy i ogólnie debeściaki
Moja Karola ruchowo słabiej rozwinięta, nie wskakuje na krzesła, nie chodzi po regałach, na razie uczy sie wchodzić na kanapę. Ale za to straszna z niej gaduła, przy tym mówi też bardzo trudne słowa: tata, baba, dziadzia, dzidzia, mama, lala, jajo,cia-cho, to wiadomo ale i dzidzisz- widzisz, nia ma- nie ma, pam- parówka, bamam- banan, ciciu- piciu, buba- buła, teraz zaczęła ciągle mówić nio, ale na razie nie wiem czy to chodzi o potwierdzenia, bo mówi tak w bardzo różnych sytuacjach "nio".
buziaki
Podziel się: