reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

Hej ja też się pochwalę - otóż moja księżniczka kochana zrobiła dziś parę samodzielnych kroczków- a jakaż była z siebie dumna!!! Oczywiście mama też:-):-):-):-):-):-):-)

reklama
No pięknie się dziewczyny rozchodziły, brawo dla nich!!!:-);-):-)

A mój Mati rozpoczyna rozwój w inną stronę - wreszcie, potrafi już od dawna robić "papa" i teraz nauczył się pokazywać oko:-):szok::-). Nataśka umiała takie rzeczy już jak miała 10 m-cy, a Mati dopiero teraz (ale ona za to później chodziła).

Lucy - u nas to samo :-D Karolka za rączkę zasuwa, sama przejdzie parę kroków od jednej osoby do drugiej, ale poza tym nie chce sama chodzić :sorry2:

reklama
widze, że mamy tu juz chodziarzy profesjonalnych:-)
moja Emi jakos nie bardzo się granie tzn jak się zapomni to zrobi nawet i kilka kroczków ale jak tylko się zorientuje ze niczego sie nie trzyma to szybko na kolana i na czworaka juz dalej smiga:-)

Do góry