reklama
BlackWizard
Fanka BB :)
Nam Julka wczoraj zrobiła prezent - dzień po swoich pierwszych urodzinach, na swojej imprezie urodzinowej walnęła popisówę przed gośćmi i chodziła tylko o własnych nóżkach
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
No pięknie się dziewczyny rozchodziły, brawo dla nich!!!:-);-):-)
A mój Mati rozpoczyna rozwój w inną stronę - wreszcie, potrafi już od dawna robić "papa" i teraz nauczył się pokazywać oko:-):-). Nataśka umiała takie rzeczy już jak miała 10 m-cy, a Mati dopiero teraz (ale ona za to później chodziła).
A mój Mati rozpoczyna rozwój w inną stronę - wreszcie, potrafi już od dawna robić "papa" i teraz nauczył się pokazywać oko:-):-). Nataśka umiała takie rzeczy już jak miała 10 m-cy, a Mati dopiero teraz (ale ona za to później chodziła).
Lucy - u nas to samo Karolka za rączkę zasuwa, sama przejdzie parę kroków od jednej osoby do drugiej, ale poza tym nie chce sama chodzić
Ciekawe kiedy nasze pociechy zaczną samodzielnie śmigać ?
mamjakty
styczniówka 2009
Lucy - na pewno niebawem
reklama
EmilkaT
styczeń 2009...
widze, że mamy tu juz chodziarzy profesjonalnych:-)
moja Emi jakos nie bardzo się granie tzn jak się zapomni to zrobi nawet i kilka kroczków ale jak tylko się zorientuje ze niczego sie nie trzyma to szybko na kolana i na czworaka juz dalej smiga:-)
moja Emi jakos nie bardzo się granie tzn jak się zapomni to zrobi nawet i kilka kroczków ale jak tylko się zorientuje ze niczego sie nie trzyma to szybko na kolana i na czworaka juz dalej smiga:-)
Podziel się: