reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ICH PIERWSZY RAZ"- czyli nowe umiejętnosci naszych pociech

reklama
Adiva !! gratulacje dla Pitera!!! jest nas coraz wiecej chodzacych przed roczkiem...a nikt mi wierzyc nie chciał ze szkoda kasy na buty dla niechodzacych

dziekujemy :-)

Madziu co mi po butach dla chodzących jak on tylko po domu śmiga...a po domu ma swoje kapcie :-) Na tym nie oszczędzałam od początku ;-)

Perla głosik słodki bo do syna mówie...tak zazwyczaj taka cukierkowa nie jestem :-D

Gratulation dla Pitera!!!Ślicznie chodzi:tak::tak::tak:A widzę,że podobnie jak moja Natalcia lubi gryźć chusteczki do pupci...Ja już je muszę chować bo ja się do nich dorwie to wszysto wyliże:confused2:

Natala chodzi już profesjonalnie,wychodzimy na spacery do parku,żeby sie wybiegała.Uwielbia ganiac gołębie:-p

ooooooooooo sweeeeettt. Pięknie chodz Twój synuś Adiva!!!!
Ja z ledwościa się powstrzymuje, żeby nie kupić jakichs butków Małej, ale w związku z tym , że jeszcze nie chodzi stwierdziłam, że jeszcze poczekam troszkę :tak:

reklama
Brawo dla Piotrusia ślicznie chodzi!!! :tak:

U nas kilka dni było tak po dwa kroczki i hop na pupcie..dzisiaj juz Młody cały pokój przeszedł....ale jednak i tak puki co woli raczkowanie...:tak: :-D

Do góry