A
Agutek
Gość
my na chwilę wstrzymaliśmy rozmowy o imieniu - czekamy na usg
potem będą dalsze pertraktacje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mialam przeczucie na corcie ,ale chlopaczek siedziw brzuchu.Mial byc xawier ale juz nie jestem tak do konca orzekonana. pewnie jeszcze tysiac razy nam sie zmieni zanim sie synek urodzi.Mnie też się Bartuś podoba Ale ponieważ mam przeczucie na córę pasuje pomyśleć nad imionami dla dziewczynki, bo ciągle mi się zmienia ;-)
Mial byc xawier ale juz nie jestem tak do konca orzekonana. pewnie jeszcze tysiac razy nam sie zmieni zanim sie synek urodzi.
Melani to byla troche inna sytuacja bo one wystawialy akt urodzenia na podstawie dokumentu ktory juz istanial wczesniej. Cos tam burczaly ze moga spolszczyc imie, ze jak dziecko zamieszka w PL to bedzie mialo WIELKI problem np w szkole:-) Paranoja. Nie rozumiem dlaczego w PL dzieci musza miec polskie imiona. Ciekawe czy jeszcze gdzies na swiecie maja takie przepisy. A najgorsze jest to ze w jednym urzedzie zarejsetruja np Jessice a w innym juz nie i kaza zaminic na Dzesika (fakt autentyczny znam taki przypadek) Aha jeszcze slyszalam o Majkelu
Pozdrowienia kochane marcoweczki:-)
my na chwilę wstrzymaliśmy rozmowy o imieniu - czekamy na usg
Ty mnie nie strasz Agutek, ja tu godziny odliczam do usg doslownie
a mam je juz 9 tego o 20.00
Nie pokaze mi co ma miedzy nozkami to z usg nie wychodze ;-)
To by sie zgadzalo .Moj synus tez sie z jajkami rozwalilNo ja tez sie nastawilam, ze sie dowiem...
z wielu roznych zrodel uslyszalam jednak, ze takie "wstydliwe" sa czesto dziewczynki, a chlopcy rozwalaja sie ze swoimi jajkami i od razu widac kto to