Joszko, to zdrobnienie od Józefa chyba, i trzeba załatwiać niestety u tych Pań w urzędach. Znany góral - śpiewak Joszko Broda - wszedzie widnieje i się podpisuje Joszko. Ale w kalendarzu chyba rzeczywiscie te biurokratki z urzędu imienia nie znajdą. Ale piękne jest Joszko, Mieszko tez ładne ale u Ciebie musi byc J.
reklama
JustineMyMind
Mama Laureńki
Julian też ładnie, Julek - to prawie jak Julia tylko męskie;-);-)
Ja kompletnie nie mam pomysłu a tatuś wcale mi nie pomaga, ostatnio sobie żartował:
Mścisław, Bożydar, (to byłyby krzywdzące imiona no nie?)
tylko że to dziewczynka ....
Ja kompletnie nie mam pomysłu a tatuś wcale mi nie pomaga, ostatnio sobie żartował:
Mścisław, Bożydar, (to byłyby krzywdzące imiona no nie?)
tylko że to dziewczynka ....
A
Agutek
Gość
moj maz jak sie zaczyna nabijac to mowi, ze damy dzieciom nastepujace imiona:
Tekla i Telesfor
Tekla i Telesfor
M
Melanie
Gość
jeszcze ładne jest Prakseda
Praksia
Praksia
kociczka76
Zaciekawiona BB
A ja chcialam dla dziewczynki Wiktoria ale ostatnio slyszalam jak sasiadka wolala swoja corke i zbladlam Pozostaje mi jeszcze Weronika ale ona (sasiadka) znowu jest w ciazy i na pewno urodzi wczesniej. Mam nadzieje, ze nie wybierze Weroniki bo jak tak, to ja zaleje
Tak mowie gdyby byla dziwczynka bo jak narazie jest chlopak;-) A jakie bedzie mial imie to zostawiam wybor tatusiowi, zobaczymy co wymysli?
Tak mowie gdyby byla dziwczynka bo jak narazie jest chlopak;-) A jakie bedzie mial imie to zostawiam wybor tatusiowi, zobaczymy co wymysli?
M
miloku
Gość
Kociczka ty to odwazna jestes. moj mezus jak cos wymyslal to ja sie za glowe lapalam. i krzyczalam po moim trupie. wiem ze to troche ryzykowne , bo go prowokuje
kociczka76
Zaciekawiona BB
Miloku - wybrac pozwalam ale nie znaczy, ze zaakceptuje i nie obedzie sie bez "wojny". Juz sobie wyobrazam co to bedzie W najgorszym wypadku bedzie po tatusiu - junior
M
miloku
Gość
To fajnie junior. mam tutaj 2 pary z synkami juniorami.:-) Tylko my , znajomi troche sie mylimy i smieszne sytuacje maja miejsce.
ja tez walczylam jak lwica podrapana , pogryziona ale walke wygralam.
Na 100 % nie jestem pewna ze chce to imie bo jakos sie obawiam ze sie nie bedzie podobac dziecku puzniej.a coraz czesciej sni mi sie maxiu.wiem ze troszke duzo pieskow chodzi i takimimieniu ,ale jakos w snach fajnie do synka pasuje.
ja tez walczylam jak lwica podrapana , pogryziona ale walke wygralam.
Na 100 % nie jestem pewna ze chce to imie bo jakos sie obawiam ze sie nie bedzie podobac dziecku puzniej.a coraz czesciej sni mi sie maxiu.wiem ze troszke duzo pieskow chodzi i takimimieniu ,ale jakos w snach fajnie do synka pasuje.
reklama
A
Agutek
Gość
Synek-Tomek lub Szymon
te imiona bardzo mojemu mezowi sie podobaly
Podziel się: