reklama
A
Agutek
Gość
Mam przepis na dobre stosumki z teściową!Wystarczy nazwać córkę jej imieniem. ha ha ha
taaa...tylko musi miec ta tesciowa jeszcze jakies imie w miare hehe
a co jak syn sie urodzi??
M
miloku
Gość
o mama a prosze magda prosze
po moim trupie ;-) :-)
a tristanek zostaje narazie :-)
po moim trupie ;-) :-)
a tristanek zostaje narazie :-)
A mój mąż nie chce Julii odkąd kilkoro naszych znajomych nazwało tak swoje córki, a ja zawsze marzyłam że jeśli będę miała córkę to właśnie Julię:-( może jeszcze uda mi się przeforsować chociaż imię dla syna wybierałam ja i sprawiedliwie byłoby gdyby on teraz wybrał da córki- prawda?
M
Melanie
Gość
no raczej bylo by sprawiedliwie
a maz jakie ma typy imion ?
a maz jakie ma typy imion ?
U mnie miał być Filip, potem Marcelek a teraz jesteśmy na etapie Olka:-)
Jeszcze trochę czasu zostało, sama nie wiem które imię wybierzemy;-)
Julia - moja córcia też miała być Julia, ale podobnie jak Twojego męża denerwowało mnie, że co druga dziewczynka w piaskownicy ma tak na imię. No i mamy Matyldę. Ale jak Ci bardzo zależy to ciśnij chłopa!;-)
Jeszcze trochę czasu zostało, sama nie wiem które imię wybierzemy;-)
Julia - moja córcia też miała być Julia, ale podobnie jak Twojego męża denerwowało mnie, że co druga dziewczynka w piaskownicy ma tak na imię. No i mamy Matyldę. Ale jak Ci bardzo zależy to ciśnij chłopa!;-)
anciaparczew
Początkująca w BB
Witam, też nie znamy płci, więc mamy dwa imiona (Martynka, Igor)
reklama
debiutantka
Marcówka 2007
Jakoś się dziś nudzę i przegladam "skarbczyk imion". Jak chcecie sobie poczytac to proszę:
atoo - .::SKARBCZYK IMION::. - imiona (spis imion), opisy, imieniny (daty imienin)
atoo - .::SKARBCZYK IMION::. - imiona (spis imion), opisy, imieniny (daty imienin)
Podziel się: