reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I M I O N A

reklama
A my się z mężem wahamy między Antosiem, a Piotrusiem :eek: Tzn. bardziej ja się waham, bo mąż obstaje przy Piotrusiu..

Jeszcze jeden typ miałam: Staś.. Ale mojemu mężowi się nie podoba..

Partycja bardzo ladne:tak: :tak:
My ostatnio z Lukaszem sluszelismy fajne imie Tristan.A chlopczyk o tym imieniu no wprost sliczny.
Ale cholera ci angole maja problem z wymowa nawet swoich imion.
np Xavier to jest tez ich imie wlasnie przez X i V pisane a oni jakby nie umieli tego wymowic:no:
Gamonie:tak:
i mimo ze oba te nam sie podobaja to i tak na 100 zdecydowani nie jestesmy.
pewnie przy porodzie sie zdecydujemy:tak:

Malaga ja to bym za Antosiem była :tak::tak: . Gdyby moja kruszynka była chłopcem, właśnie tak miałaby na imię:)
Mel, wiesz że słyszałam że Alicje są wredne, znam jedną i to sie sprawdza:tak:. Imie ładne ale ze złą sławą, może to nie prawda:baffled:

ja tez znam jedna ktorej ni elubie, ale znam tez antka jednego ktory jest strasznym pijakiem i awanturnikiem wiec tego imienia tez nie lubie.

imiona czesto wiarzemy z ludzi dlatego starams ie znalezc takie kotych nie maja nasi znajomi lepisi i gorsi:tak:

ta alicja ktora znam nie jest wredna tylko nie fajna :-D

ale wiadomo jak to jest

znam tez moja imienniczke ktora jest nie fajna a przeciez ja jestem taka zajebista :-D :-D :-D :-D

reklama
wczoraj zadzownila tesciowa i zapytala o imie powiedzielisly ze dwa nam sie podobaj aale jeszcze nie zdecydowalismy ktore, i jest to Tristan i Xavier

a on ana to (sorki z aprzeklenstwa)

WAS POJEBALO, KIEDY MY ZROBILISMY BLAD W WYCHOWANIU, KIEDY WAM SIE TAK W PUSTYCH GLOWACH PO WALILO i jeszcze kilka wiazanek na nasz temat puscila

nie spodziewalam sie ze powie ze jej sie podobaja ,ale wystarczylo powiedziec ze jej sie nie podobaja i na tym koniec:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

mam dosc koniec rozmow z tesciowa:no:

jak ona dzowni to mi sie zygac chce i brzuch mnie boli

Do góry