reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I M I O N A

reklama
Tola ,Maks,Karolinka iSzymon bardzo ladne.Maks mi sie snil ostatnio znowu nie wiem czy to cos znaczy.;-) ;-)

Powiem wam dziewczyny ze nigdy nie przypuszczalam ,ze ybor imienia to taka ciezka i odpowiedzialna sprawa.Zawsze myslalam ze to taka latwa sprawa. jak bylam mala chcialam angelike i sandre. a teraz jak mezowi mowilam ze dalej mi sie podobaja to ona zapomnij.panie do towarzystwa:-D :-D
Dal chlopca poba mi sie jeszcze patryk ale za duzo ich jest w naszym otoczeniu.:eek:

Powiem wam dziewczyny ze nigdy nie przypuszczalam ,ze ybor imienia to taka ciezka i odpowiedzialna sprawa.Zawsze myslalam ze to taka latwa sprawa.

Tez nie myslalam, ze bedzie tak ciezko.
W koncu to decyzja na cale zycie i nigdy nie wiemy czy trafimy w gust dziecka - moze bedzie bardzo niezadowolone z naszego wyboru? :baffled:
Coz, trzeba podjac ryzyko ;-)

A u nas BORYS zostanie. Po tym jak wczoraj po koncercie Leszka Możdżera mąż załatwił na płycie i plakacie autograf na którym Możdżer napisał ...dla K. i Borysa - nie zmienimy napewno!:-)
I moja przyjaciółka, która ma synka z lipca 2005 powtarza zebym się nie dała prowokować tym którym to imię się nie podoba, nam się ma podobac i koniec!:-)

to najwazniejsze, aby rodzicom sie podobalo, a nie babciom, dziadkom, ciotkom...
choc z reguly tak jest, ze oni zawsze kreca nosem i chcieliby miec jakis wplyw na wybor imienia :eek:
niektorzy sie temu poddaja, inni nie...mam nadzieje, ze u nas nikt nie bedzie marudzil, albo przynajmniej nie bedzie tego robil zbyt glosno, bo sie wkurze :wściekła/y:

Borysek slicznie i ma autograf.
Glupim gadaniem sie nie przjmuj.

Moj maz wymyslil ostatnio Tadzika :baffled:
Ani na J ani mi sie nie podoba, w dodatku zle kojarzy
bedzie sie tak ze mna draznil cos czuje...

Ja w zanadrzu i tak chowam Julka i Jacusia, jak na razie.

a my jeszcze dalego w polu z wyborem imienia (jak ze wszystkim zreszta...:-D) ustalilismy wstepnie, ze wybierzemy kilka i jak sie urodzi, to stwierdzimy, ktore pasuje:-)
na razie podoba mi sie Julia, Oliwia, Emilia, Paulina:-)
jeszcze Lena mi sie podoba, ale moj maz kategorycznie zaprotestowal, wiec odpadlo...tak samo zareagowal na Ige...:laugh2:

reklama
Ja to już sie nawet nie zastanawiam, nie wiem ale mam dziwną fobię przed nadaniem imienia, które np jest już w rodzinie, albo jakaś sąsiadka je nosi :baffled:
i jednocześnie nie chce dać imienia jakiegoś niespotykanego, dziwnego, z którym dziecko będzie miało problemy w przyszłości
po prostu nie wiem.:-( podobają mi sie imiona ale jeśli kojarzą mi sie z jakąś koleżanką, która je nosi - zaraz z nich rezygnuję:szok:

Do góry