reklama
Mnie też łapią częściej skurcze i co gorsza drętwieje mi lewy pośladek, a wręcz boli. Śpię wg zaleceń na lewym boku, ale przez to też mi naciska na żyły i potem nieźle kuśtykam przez połowę dnia. :/ Staram sobie masować te miejsca, ale chyba na to nic nie poradzę.
Kamcia2810
Fanka BB :)
Mnie po wczorajszym cały czas noga boli :-(
heyy laseczki u mnie narazie brak jakichkolwiek kurczy łydek ale za to mam problem z brzuszkiem bo ciągnie czasami w dół i strasznie twardnieje od ostatnich 2 nocy jest lepiej bo moge przespać noc ale tylko jak nałykam sie espumisana.
A mam pytanko dziewczyny czy którąś jak mnie odrzuciło totalnie od mięsa ( kurczak schaboszczak mieloniec i inne mięsiwa kiełbasy kaszanka z grila ) bo szynke zjem cielęce parówki zjem ogólnie nic smażonego nie jestem wstanie strawić plus gotowane jakies miesa bleeeeeeeeee ????
A mam pytanko dziewczyny czy którąś jak mnie odrzuciło totalnie od mięsa ( kurczak schaboszczak mieloniec i inne mięsiwa kiełbasy kaszanka z grila ) bo szynke zjem cielęce parówki zjem ogólnie nic smażonego nie jestem wstanie strawić plus gotowane jakies miesa bleeeeeeeeee ????
To i ja się zapisuję do grona skurczy, cholera a biorę magnez, wiem że o potasie jeszcze pisałyście. Będę na badaniach to zobię zrobię całe elektrolity sód i potas. Mnie jak złapie skurcz to muszę nogę na siłę prostować, walczę z nim i szybciej przechodzi. Mam już w tym wprawę, bo wiele razy w wodzie jak pływałam mnie chwytał.
reklama
Podziel się: