reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

Dziś zostałam podwójnie zaatakowana :-(
O 6:18 złapał mnie skurcz w lewej łydce, a po 10 s złapał jeszcze w prawej łydce. Jednej skurcz jeszcze jakoś dałam radę, ale drugi w tym samym czasie to już przesada.

reklama
Mnie też łapią częściej skurcze i co gorsza drętwieje mi lewy pośladek, a wręcz boli. Śpię wg zaleceń na lewym boku, ale przez to też mi naciska na żyły i potem nieźle kuśtykam przez połowę dnia. :/ Staram sobie masować te miejsca, ale chyba na to nic nie poradzę.

heyy laseczki u mnie narazie brak jakichkolwiek kurczy łydek ale za to mam problem z brzuszkiem bo ciągnie czasami w dół i strasznie twardnieje od ostatnich 2 nocy jest lepiej bo moge przespać noc ale tylko jak nałykam sie espumisana.

A mam pytanko dziewczyny czy którąś jak mnie odrzuciło totalnie od mięsa ( kurczak schaboszczak mieloniec i inne mięsiwa kiełbasy kaszanka z grila ) bo szynke zjem cielęce parówki zjem ogólnie nic smażonego nie jestem wstanie strawić plus gotowane jakies miesa bleeeeeeeeee ????

limonka ja mialam wstręt do miesa w pierwszej ciazy :) i mięsa mielonego to przez kolejne 2 lata nie ruszyłam hihi
teraz jest na szczęście lepiej :D

To i ja się zapisuję do grona skurczy, cholera a biorę magnez, wiem że o potasie jeszcze pisałyście. Będę na badaniach to zobię zrobię całe elektrolity sód i potas. Mnie jak złapie skurcz to muszę nogę na siłę prostować, walczę z nim i szybciej przechodzi. Mam już w tym wprawę, bo wiele razy w wodzie jak pływałam mnie chwytał.

Sony a moze to kwestia przemeczonych nog jak u mnie... pomimo magnezu łapały skurcze ale jednak to za duze obciazenie było powodem ...

reklama
Do góry