reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

Dziewczyny pomocy!
Od wczoraj wieczorem mam twardnienie brzucha. Czy to jest normalne? Słyszałam, że jak twardnieje to mogą to być skurcze, ale ja zauważyłam, że wieczorem miałam cały czas twardy:-(
Wczoraj miałam leniwy dzień i nie przemęczałam się,a jednak takie coś mi się przydarzyło...
Może to z nerwów? Chciałabym trochę poczekać a nie od razu po wizycie u lekarza do niego wydzwaniać.
Niby wszystkie badania wyszły dobrze...i szyjka taka długa, zamknięta...to skąd takie coś?

reklama
ewelinowska nie bój się bo to często się zdarza. Ja też staram się nie przemęczać a brzuch i tak robi się twardy jak skała. Tak jak dziewczyny napisały bierz magnez. Ja od 2 tyg.łykam RelaMax to jest magnez z melisą i już powoli widzę poprawę.

Ja jak biorę magnez to trochę pomaga na skurcze łydek ale niestety nie do końca. Przy przeciąganiu się, muszę uważać. Ja zauważyłam pojedyncze skurcze macicy, tak ze dwa w ciągu dnia... Może to ten braxtony hicksy. Spytam mojego na wizycie, ale to jeszcze 13 dni......

na skurcze łydek to i ja narzekam a też biore magnez...
tak te skurcze BH teraz mogą intensywniej nas meczyc bo mimo wszystko macica sie przygotowywuje do porodu... mi lekarz mowił ze tak do 10 dziennie jest ok

reklama
Do góry