reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

ewelinkowska tak jak piszą dziewczyny, na twardnienie brzucha pomaga magnez. Mnie brzuch twardniał, dostałam magnez i jest spokój.

Pannacota u mnie też pojawiają się te skurcze. Nie za dużo na szczęście i trwają krótko (liczone w sekundach). To zupełnie co innego niż twardnienie brzucha, które trzymało przez wiele godzin.

reklama
generalnie pewnie przez obciążenie nóg... ale tak patrze na nogi moje i ten pajaczek po mału znika .. ale fakt ostatnio duzo mniej chodze i spie z nogami w gorze i jest poprawa :D skurcze z rana tez ostatnie 2 dni mniej łapia :)

kurcze u mnie nic nie znika, wrecz przeciwnie, z uniesionymi nogami spie i odpoczywam juz od niepamietnych czasow, fakt ochodzic to sie czasami musze:-( no nic po porodzze trzeba bedzie zrobic z tym pozadek:tak:

Moje spojenie tak mi dało wczoraj popalić, ze łzy same ciekły po twarzy. Przy leżeniu ból, przy siedzeniu ból nie powiem już o chodzeniu, bo to był wyczyn. Do tego wszystkiego nogi zaczęły mnie strasznie boleć więc będę musiała to zgłosić ;-(, bo ma to związek z zakrzepicą :-(.

deli zdrówka :/ ja cały weekend miałam tak obolałe łydki że jak je dotykałam to normalnie jak bym miała zakwasy :szok: co wstawałam z łóżka to z trudem, dziś już lepiej na szczęście, chyba coraz częściej będziemy narzekać :confused:

reklama
deli współczuję ... Ja póki co na nogi nie narzekam, ale czasem mam wrażenie że brzuch strasznie mnie "ciągnie" w dół i ciężko mi się chodzi ;[ Może to ułożenie dziecka, wizytę mam dopiero pod koniec lipca, ciekawa jestem jak mała się ułożyła ...

Do góry