reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

ewelinkowska tak jak piszą dziewczyny, na twardnienie brzucha pomaga magnez. Mnie brzuch twardniał, dostałam magnez i jest spokój.

Pannacota u mnie też pojawiają się te skurcze. Nie za dużo na szczęście i trwają krótko (liczone w sekundach). To zupełnie co innego niż twardnienie brzucha, które trzymało przez wiele godzin.

reklama
generalnie pewnie przez obciążenie nóg... ale tak patrze na nogi moje i ten pajaczek po mału znika .. ale fakt ostatnio duzo mniej chodze i spie z nogami w gorze i jest poprawa :D skurcze z rana tez ostatnie 2 dni mniej łapia :)

kurcze u mnie nic nie znika, wrecz przeciwnie, z uniesionymi nogami spie i odpoczywam juz od niepamietnych czasow, fakt ochodzic to sie czasami musze:-( no nic po porodzze trzeba bedzie zrobic z tym pozadek:tak:

Moje spojenie tak mi dało wczoraj popalić, ze łzy same ciekły po twarzy. Przy leżeniu ból, przy siedzeniu ból nie powiem już o chodzeniu, bo to był wyczyn. Do tego wszystkiego nogi zaczęły mnie strasznie boleć więc będę musiała to zgłosić ;-(, bo ma to związek z zakrzepicą :-(.

deli zdrówka :/ ja cały weekend miałam tak obolałe łydki że jak je dotykałam to normalnie jak bym miała zakwasy :szok: co wstawałam z łóżka to z trudem, dziś już lepiej na szczęście, chyba coraz częściej będziemy narzekać :confused:

reklama
deli współczuję ... Ja póki co na nogi nie narzekam, ale czasem mam wrażenie że brzuch strasznie mnie "ciągnie" w dół i ciężko mi się chodzi ;[ Może to ułożenie dziecka, wizytę mam dopiero pod koniec lipca, ciekawa jestem jak mała się ułożyła ...

Do góry