reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

reklama
A ja wlasnie dostalam obrzeki kostek. Wyszlam na zewnątrz pobawic sie z kotami i tak po pol godzinie czuje swedzenie kostek. No to sie drapie i drapie a to dalej swedzi. I ta mysl "pchly maja czy co"... Przygladam sie a mi sie worki z woda porobily przy kostkach :no: o masakra jakas i teraz leze na kanapie z nogami na poduszkach...

A ja mam ostatnio problem ze snem... Standardowo budzę się kilka razy w nocy na siku, ale ostatnio jak się obudzę to nie mogę już dalej spać... Chodzą mi po głowie różne myśli, coraz częściej stresuję się porodem :no: A rada mojej lekarki? Więcej się ruszać :szok: dziekuję bardzo, czując się jak słonica nic przyjemniejszego... Marudze, wiemmm

Novaspace to masz tak jak i ja. Budzę się na siku kilka razu - znów, a ostatnio było tak już dobrze.
Potem nie mogę zasnąć i człowiek myśli i niestety w naszym stanie bardzo szybko potrafimy się wkręcić.
Ja czy jestem bardziej czy mniej aktywna to sypiam tak samo.

dołączam do was, ja częściej śpię źle niż dobrze i już mam tego dość a ruszam się dużo :/ ehhh, czy podczas leżenia bolą was plecy? bo mnie strasznie, ale tylko jak leżę :/

No właśnie mam tak samo, czy odpoczywam w ciągu dnia czy się ruszam to tak samo kiepsko śpię... Okładam się poduszkami, że mąż już jest zepchnięty na sam skraj łózka :) Ale i tak nie wygodnie... O ironio w pierwszym trymestrze mogłam zasnąć na stojąco, a teraz nie ma takiej pozycji w której czułabym się wygodnie :cool:

tak wiem, brzuszek będzie większy, to i dyskomfort też... No i zniecierpliwienie... Bo choć najlepiej by maleństwo jak najdłużej było w brzuszku, to to czekanie ....

reklama
Dołączam się do was. Nie wiem dlaczego, ale nie potrafię się w nocy wyspać, codziennie wstaje taka niedobita. Do tego wieczorem i w nocy mam dużo skurczy i lekarz kazał mi brać na to własnie RelaMaxB6 to jest melisa, magnez i witamina B6. Z bólem pleców mam problem od tygodnia, z łózka wstaje obolała jak stara babcia trzymając się za plecy.

Do góry