reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Plyn z jedzenia tez sie do tego wlicza, wiec w sumie wcale tej wody nie potrzeba az tak duzo. Ja akurat generalnie duzo pije, a pozniej mam tego wyniki... bieganie do toalety co pol godziny.
Kamcia2810
Fanka BB :)
Paulinek przynajmniej co pół godziny odwiedzasz, ja jak wiem, że mam gdzieś wyjść to zdążę przynajmniej 3 razy się wysikać. Wczoraj przed wyjściem do sklepu w ciągu 5 minut 2 razy odwiedziłam WC
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Tez niezle Kamcia, az strach pomyslec co bedzie na kocowce:-)
Kamcia2810
Wole o tym nie myśleć bo wizja nieustannego chodzenia po schodach mnie przeraża.
dla mnie dobrze się składa z tym piciem wody, bo ja pije tylko wodę niegazowaną i wyłącznie piwniczankę, inne mi nie smakują, przed spaniem to nie raz nie mogę się oderwać od picia a potem się w nocy lata ale ponad 2 litry dziennie to nie ma szans :/
czy coś jeszcze wpływa na obecność pokarmu?
czy coś jeszcze wpływa na obecność pokarmu?
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Joanna przede wszystkim nastawienie i optymizm;-) A tak poza tym mozesz zakupic herbatki laktacyjne np z koprem wloskim. No i zdrowo sie odzywiac.
Kamcia2810
Dużo osób poleca herbatki laktacyjne. W jednej książce czytałam też, żeby dużo odpoczywać, najlepiej spać w tym samym czasie co dziecko. Gorzej z mami które mają już starsze potomstwo.
reklama
tosienka88
Wczoraj wieczorem, wchodząc do łazienki Mąż się pyta: "A Ty po co"? To ja na to "A jak myślisz?" I wszystko jasne ;D W każdym razie skoro teraz bez łazienki ani rusz, stwierdziłam, ze w 8-9 miesiącu rozbije sobie w niej obóz - łóżko, lampka nocna, jakaś dobra książka i kibelek ;D
Podziel się: