reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

Kamcia wydaje mi się, że nie powstrzymamy tego... Ja też nie wyobrażam sobie spać w biustonoszu, ale chyba nie ma wyjścia. Muszę sobie kupić jakiś wygodny bezszwowy i pakować do niego wkładki. U mnie póki co "tylko" pidżamy, ale coraz więcej i coraz częściej. Wiem, że wyciskać nie wolno, ale jak się kąpię to sobie lekko ścisnę i wtedy nic nie leci, więc nie wiem jak to leci nocą. W ciągu dnia nic.

reklama
Takhisis bardzo mi przykro, ze jakoś cię wszystko dotyka w tej ciąży, ale dobrze, ze się nic poważnego nie dzieje.

Antiope ja mam skurcze i niestety mocne. Magnez nie pomagał ani w poprzedniej ciąży ani w tej.

Właśnie mam taki, jak Paulinek podała w linku. Bardzo wygodny, ale na razie nie zakładam go do snu. Zauważyłam, że moje brodawki jedynie czasem "się pocą", ale nic z nich nie leci jeszcze. Mam nadzieję, że to normalne?

Paulinek też sobie ostatnio takie zakupiłam, za dwie pary czarny i biały zapłaciłam 59,99 zł w TKMAXX. Chciałam do chodzenia codziennego, ale spłaszcza mi biust :zawstydzona/y: Ale w upalne dni po domu będzie w sam raz, albo do porodu w wannie, no albo do karmienia też się nada. Mnie jeszcze nic nie leci, ale jak zacznie to w nocy też je wypróbuje. No i myślałam, że jak pójdę na basen to ten czarny też mogę użyć, w końcu specjalnie stroju nie będę kupować.

Ostatnia edycja:
Kamcia ja mam i szczerze mówiąc jeśli dopasujesz rozmiar to się nie przesunie, a jest wygodny i na pewno lepszy do spania niż stanik w którym nie potrafię spać.

Sony jutro chce jechać do TK MAXX masz ochotę na soczek? Tylko ja z rana, bo o 14:30 w przedszkolu muszę być.

reklama
Do góry