reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

a w 9 miesiącu będziemy błagać już o poród :) cieżko z ułożeniem sie, wstaniem, spaniem, mega zgagi, ledwo będziemy chodzić :p same rarytasy na koniec :D

reklama
pewnie to wszytko zalezy od wielkosci brzucholka- ja nie mialam zadnych uciazliwych dolegliwosci w ostanich 2 miesiach ciazy.przenosilam grubo o ponad 2 tygodnie- ale wsyztko bylo naprawde ok- czulam sie bardzo dobrze:) tego dsobie i teraz zycze:) no i wam:p

to mój brzuch w 38 tc... z końcówka nic sie nie roznił oprócz tego ze bardziej w doł poszedł :p

Załączniki

• 38tc.jpg
    38tc.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 50
Jaki śliczny brzusio Dżaga. :3 Z drugiej strony, gdy ja o sobie pomyślę, to się boję, czy mój krzyż da radę dźwigać ciężar już pod koniec, ale jakoś wytrzymam. Dzisiaj obudziłam się z całym zdrętwiałym lewym bokiem (staram się spać na lewej stronie), aż pośladka nie czuję i plecy bolą. :/ Chyba sobie odgniotłam jakieś żyły i nerwy...

Dzaga piękny brzusio mój to był z 2 razy taki :-), ale moja to kort tenisowy miała i inne larytasy. Teraz raczej też tak będzie

dzaga piekny- no i spoooory:p nie wiem jakim cudem deli miala jeszcze wiekszy:p no ale niech bedzie:D

joanna- mozesz sobie w aptece specjalne pasy do dzwigania brzucha kupic-albo wyporzyczyc- sa do odciazania kregoslupa i ponoc bardzo pomagaja i idelanie sie sprawdzaja! takze polecam sprawdzone przez wiele moich kolezanek i znajomych
Portal Medyczny - Hurtownia Artykułów Medycznych – Sprzęt medyczny

O tak, na pewno taki pas sobie kupię ze względu na lekką skoliozę i obolały przez to krzyż. Już niedługo sobie zamówię, nie ma się co męczyć... Od początku ciąży mam jakieś dolegliwości. :D

reklama
Do góry