reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

a w 9 miesiącu będziemy błagać już o poród :) cieżko z ułożeniem sie, wstaniem, spaniem, mega zgagi, ledwo będziemy chodzić :p same rarytasy na koniec :D

reklama
pewnie to wszytko zalezy od wielkosci brzucholka- ja nie mialam zadnych uciazliwych dolegliwosci w ostanich 2 miesiach ciazy.przenosilam grubo o ponad 2 tygodnie- ale wsyztko bylo naprawde ok- czulam sie bardzo dobrze:) tego dsobie i teraz zycze:) no i wam:p

to mój brzuch w 38 tc... z końcówka nic sie nie roznił oprócz tego ze bardziej w doł poszedł :p

Załączniki

• 38tc.jpg
    38tc.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 44
Jaki śliczny brzusio Dżaga. :3 Z drugiej strony, gdy ja o sobie pomyślę, to się boję, czy mój krzyż da radę dźwigać ciężar już pod koniec, ale jakoś wytrzymam. Dzisiaj obudziłam się z całym zdrętwiałym lewym bokiem (staram się spać na lewej stronie), aż pośladka nie czuję i plecy bolą. :/ Chyba sobie odgniotłam jakieś żyły i nerwy...

Dzaga piękny brzusio mój to był z 2 razy taki :-), ale moja to kort tenisowy miała i inne larytasy. Teraz raczej też tak będzie

dzaga piekny- no i spoooory:p nie wiem jakim cudem deli miala jeszcze wiekszy:p no ale niech bedzie:D

joanna- mozesz sobie w aptece specjalne pasy do dzwigania brzucha kupic-albo wyporzyczyc- sa do odciazania kregoslupa i ponoc bardzo pomagaja i idelanie sie sprawdzaja! takze polecam sprawdzone przez wiele moich kolezanek i znajomych
Portal Medyczny - Hurtownia Artykułów Medycznych – Sprzęt medyczny

O tak, na pewno taki pas sobie kupię ze względu na lekką skoliozę i obolały przez to krzyż. Już niedługo sobie zamówię, nie ma się co męczyć... Od początku ciąży mam jakieś dolegliwości. :D

reklama
Do góry