reklama
die_perle
Fanka BB :)
pewnie to wszytko zalezy od wielkosci brzucholka- ja nie mialam zadnych uciazliwych dolegliwosci w ostanich 2 miesiach ciazy.przenosilam grubo o ponad 2 tygodnie- ale wsyztko bylo naprawde ok- czulam sie bardzo dobrze tego dsobie i teraz zycze no i wam
Jaki śliczny brzusio Dżaga. :3 Z drugiej strony, gdy ja o sobie pomyślę, to się boję, czy mój krzyż da radę dźwigać ciężar już pod koniec, ale jakoś wytrzymam. Dzisiaj obudziłam się z całym zdrętwiałym lewym bokiem (staram się spać na lewej stronie), aż pośladka nie czuję i plecy bolą. :/ Chyba sobie odgniotłam jakieś żyły i nerwy...
die_perle
Fanka BB :)
dzaga piekny- no i spoooory nie wiem jakim cudem deli miala jeszcze wiekszy no ale niech bedzie
joanna- mozesz sobie w aptece specjalne pasy do dzwigania brzucha kupic-albo wyporzyczyc- sa do odciazania kregoslupa i ponoc bardzo pomagaja i idelanie sie sprawdzaja! takze polecam sprawdzone przez wiele moich kolezanek i znajomych
Portal Medyczny - Hurtownia Artykułów Medycznych – Sprzęt medyczny
joanna- mozesz sobie w aptece specjalne pasy do dzwigania brzucha kupic-albo wyporzyczyc- sa do odciazania kregoslupa i ponoc bardzo pomagaja i idelanie sie sprawdzaja! takze polecam sprawdzone przez wiele moich kolezanek i znajomych
Portal Medyczny - Hurtownia Artykułów Medycznych – Sprzęt medyczny
reklama
Podziel się: