reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

pietrucha mnie boli:-(to taki bol na wzgorku lonowym, tam gdzie stykaja sie kosci miednicy z przodu. mi w tej ciazy bol promieniuje do lewej strony, az do kregoslupa. uczucie takie jakby cie ktos mocno rozciagal, albo kroil nozem wlasnie w okolicy wzgorka, przy kazdej zmianie pozycji ciala:-(mi czesto promieniuje do lewej nogi tak, ze stanac na niej nie moge

mi zdarz sie jeszcze bol w pachwinach

Ostatnia edycja:
reklama
osa - kurde.. porażka - boli mnie i na wzgórku łonowym i w pachwinach..no czasami to tak mocno,że ... :(((
Zastanawiam się czy dzwonić do lekarza jutro i mu mówić co się dzieje,czy poczekać tydzień na swoją wizytę... :(

Dziewczyny, w razie czego zadzwońcie. Ja ostatnio dostałam ostrego ataku kolki jelitowej. Mam problem z zaparciami i dobrze, że zadzwoniłam (nie czekałam do wizyty, którą mam w ten piątek), bo wiedziałam już, co może mi pomóc bez recepty. Inaczej bym padła z bólu.

pietrucha mysle, ze powinnas zadzwonic i zapytac co on o tym sadzi. u mnie wygladalo to tak, ze ja z powodu bolu trafilam do szpitala tam obejrzal mnie ortopeda i stwierdzil, ze sie sypie, dostalam zalecenie brania magnezu i jak boli to nospe no i lezenie albo w hamaku albo na boku i ograniczenie chodzenia do minimum koniecznego:-( zobaczysz co ci powie gin, moze wizyte przyspieszy. naszczescie to spojenie nie jest grozne dla dzidzi, wiec tyle w tym dobrego

Die_perle to w takim razie zostaje mi tylko odstawienie słodkiego.

Pietrucha współczuję bólu. Może faktycznie lepiej zadzwoń z tym do lekarza, tak na wszelki wypadek.

Antiope..ale wiesz...w czekoladzie jest magnez i żelaza tez troche....:p :D

Kuwa chyba mam zgage po tych pierogach..szlag by to....a nie mialam od początku ciązy ;/ so dupy ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry