reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

pietrucha mnie boli:-(to taki bol na wzgorku lonowym, tam gdzie stykaja sie kosci miednicy z przodu. mi w tej ciazy bol promieniuje do lewej strony, az do kregoslupa. uczucie takie jakby cie ktos mocno rozciagal, albo kroil nozem wlasnie w okolicy wzgorka, przy kazdej zmianie pozycji ciala:-(mi czesto promieniuje do lewej nogi tak, ze stanac na niej nie moge

mi zdarz sie jeszcze bol w pachwinach

Ostatnia edycja:
reklama
osa - kurde.. porażka - boli mnie i na wzgórku łonowym i w pachwinach..no czasami to tak mocno,że ... :(((
Zastanawiam się czy dzwonić do lekarza jutro i mu mówić co się dzieje,czy poczekać tydzień na swoją wizytę... :(

Dziewczyny, w razie czego zadzwońcie. Ja ostatnio dostałam ostrego ataku kolki jelitowej. Mam problem z zaparciami i dobrze, że zadzwoniłam (nie czekałam do wizyty, którą mam w ten piątek), bo wiedziałam już, co może mi pomóc bez recepty. Inaczej bym padła z bólu.

pietrucha mysle, ze powinnas zadzwonic i zapytac co on o tym sadzi. u mnie wygladalo to tak, ze ja z powodu bolu trafilam do szpitala tam obejrzal mnie ortopeda i stwierdzil, ze sie sypie, dostalam zalecenie brania magnezu i jak boli to nospe no i lezenie albo w hamaku albo na boku i ograniczenie chodzenia do minimum koniecznego:-( zobaczysz co ci powie gin, moze wizyte przyspieszy. naszczescie to spojenie nie jest grozne dla dzidzi, wiec tyle w tym dobrego

Die_perle to w takim razie zostaje mi tylko odstawienie słodkiego.

Pietrucha współczuję bólu. Może faktycznie lepiej zadzwoń z tym do lekarza, tak na wszelki wypadek.

Antiope..ale wiesz...w czekoladzie jest magnez i żelaza tez troche....:p :D

Kuwa chyba mam zgage po tych pierogach..szlag by to....a nie mialam od początku ciązy ;/ so dupy ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry