ja też nic nie biorę.. tylko sam folik, acard i dupka.. Chociaż za tydzień robię kolejne badania krwi i wtedy się okażę czy coś trzeba wspomóc.. dla mnie im mniej leków tym lepiej.. ogólnie bardzo nie lubię przyjmować leków..
reklama
Kamcia2810
Fanka BB :)
Ja niestety muszę brać bo mam anemię;/ A przynajmniej miałam bo teraz na szczęście mam dobre wyniki, ale lekarz i tak kazał mi dalej brać leki.
P
_pietrucha_
Gość
Ja biorę witaminy, elevit. Dzisiaj kupiłam duże opakowanie - 100 tabletek..120zł...
lekarz mi kazał brać, więc biorę. Kwasu foliowego już nie biorę, duphastonu również nie..
lekarz mi kazał brać, więc biorę. Kwasu foliowego już nie biorę, duphastonu również nie..
Ja za to biore ladee vit 30 tabletek 30 zl...
I na szczescie nic poza tym. Tez nie lubie lykac prochow...
Bylam dzis u lekarza na nfz i sie.zwazylam na poczatku bylo 69kg a dzis 67 z najedzonym brzuuchem bo z mama na pizzy bylam.
A brzusio rosnie
I na szczescie nic poza tym. Tez nie lubie lykac prochow...
Bylam dzis u lekarza na nfz i sie.zwazylam na poczatku bylo 69kg a dzis 67 z najedzonym brzuuchem bo z mama na pizzy bylam.
A brzusio rosnie
Carla.
Fanka BB :)
Ja biorę Vitaminer prenatal, tanie witaminy, jakoś 17 zł za 60 tabletek. Jak się skończą to kupię jakieś z dha. Z córą brałam jakieś za 60 zł, ale skoro są tańsze z podobnym składem to po co przepłacać.
Jakbym jadła owoce, warzywa i ogólnie bym się zdrowo odżywiała to pewnie bym witamin nie brała. Niestety jestem z tych, co nie jedzą zdrowo, a na dodatek gotowanie to dla mnie najgorsza rzecz na świecie :/ Więc odpada pichcenie zdrowych obiadków...
Dopochwowo mam globulki Pimafucin i krem Pimaficort, od wczoraj biorę i już nie swędzi, a przed wizytą smarowałam się clotrimazolum i nic to nie dało.
Jakbym jadła owoce, warzywa i ogólnie bym się zdrowo odżywiała to pewnie bym witamin nie brała. Niestety jestem z tych, co nie jedzą zdrowo, a na dodatek gotowanie to dla mnie najgorsza rzecz na świecie :/ Więc odpada pichcenie zdrowych obiadków...
Dopochwowo mam globulki Pimafucin i krem Pimaficort, od wczoraj biorę i już nie swędzi, a przed wizytą smarowałam się clotrimazolum i nic to nie dało.
To ja łykam więcej ;-) Centrum Materna (w aptece internetowej 40zł za 90 tabl.) + DHA Omegamed Pregna (w tej samej aptece 38zł za 60 tabl., a przynajmniej to jest DHA z alg, a nie ryb i mi się po nich nie odbija ohydnie ) + potas + magnez + żurawina. Duphaston już miałam odstawiony całkiem około tydzień temu.
Hej kochane! Ja dzis obudzilam sie z mega bolem plecow, boli mnie tylko z jednej strony, po lewej na dole i troche promieniuje na brzuch. ciezko stwierdzic czy to miesnie, czy nerka czy co....Wzielam kapiel, maż mnie wymasował, wzięłam apap ale nic nie pomaga... dlugi weekend wiec do lekarza nie ma szans. Moze ktoras z was tak miala? Bo chyba na bole kręgosłupa od ciazy to chyba jeszcze za wczenie?
reklama
Podziel się: