reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

I, II i III trymestr - samopoczucie, uczucia, emocje, pytania, wątpliwości

Pannacota zobaczymy u córy już wiedziałam w tym czasie, ale to chyba bardziej uparte :-). Wstępnie mi lekarka na prenatalnym powiedziała, że córeczka będzie, ale głowy za to nie daje, bo jest wcześnie.

reklama
U mnie też jeszcze nic nie widać. Na 4D dzidzia wierzgała i nie chciała w ogóle pokazać "skarbów", więc poczekam spokojnie kilka tygodni. :) Może to dziwne, ale coś przeczuwam chłopczyka, ale nie dam głowy, hehe. Albo sobie ubzdurałam tak. :D

Dziewczyny , czy któraś miała/ma odczucie kucia w prawej stronie brzucha, wysoko - okolice żeber? Kurde, od kilku godzin mnie jakoś co chwile kuje i nie wiem co to...

Pietrucha [FONT=&quot]ja miałam takie kłucie tak właśnie wyżej, ale prawie na środku, nie całkiem z prawej.[/FONT]

Pietrucha nie mam pojęcia od czego to, ale w zeszłym tygodniu tak ze dwa razy miałam. Raz w poprzednią sobotę, to wtedy odpuściłam sobie granie w piłkę z D i jego córką i się położyłam i przeszło. I potem parę dni później to samo i też przeszło. Od tej pory już tych kłuć nie miałam. Zapomniałam zapytać lekarza na genetycznym od czego to było, ale jak robił mi USG, to żadnych nieprawidłowości nie znalazł, więc doszłam do wniosku, że nie ma się czym martwić.

Antiope, Pietrucha a może to jakaś kolka? Ja nie miałam, ale jakby to było mocne i uciążliwe to dzwoniłabym do lekarza czy można coś na to wziąć...

reklama
Pannacota to było bardziej takie jednorazowe mocne ukłucie po którym byłam taka jakby trochę obolała, potem drugie ukłucie i to samo. Po paru dniach przerwy to się powtórzyło. To nie była kolka.

Do góry