reklama
Ojej... Mam nadzieję, że jednak wszystko jest dobrze. Może zadzwoń do swojego lekarza prowadzącego? Będziesz spokojniejsza. Lekkie plamienie może też się wziąć z nadżerki (czasem same z siebie powstają, o czym dobrze wiem :/).
nnatalie04
Fanka BB :)
die kochana jesli sie powtórzy to zadzwoń do swojego gina, on powie Ci co i jak.. I sie nie stresuj! Popatrz na mój przykład nikt nie wie narazie od czego krwawienia a dzieciaczki rosną i maja sie dobrze(chociaż teraz w niepewności czekam do środy) ale wierze ze wszystko jest dobrze!!! I sie nie denerowac. Leżeć i odpoczywać i napewno będzie dobrze :* to moze być spowodowane nadzerka, zapaleniem jakimś, pekajacymi naczynkami przy rozrastaniu sie narządów rodnych. To nie zawsze musi znaczyć ze coś złego jest z dzieciaczkami :* jesteś juz w 2trymestrzr tym najbezpieczniejszym wiec trzeba być dobrej myśli!!
novaspace
Moja przyjaciółka miała plamienia z powodu nadżerki, dwa razy leżała krótko w szpitalu. Ale urodziła zdrową córeczkę, w terminie więc połóż się, zrelaksuj ale najpierw koniecznie skontaktuj z lekarką dla własnego i dzidziusia spokoju spokoju
die_perle
Dzięki dziewczyny..oczywscie chwilowo nie bardzo mam jak leżeć ;/ przez tą komunie tyle mam do roboty że szkoda gadać- ale staram sie nieszarżować! w tej chwili juz nic nie ma- jesli sie pojawi jeszcze dzis bede dzwonic do ginki, jesli nie postaram sie jaknajmniej stresowac i wysilac. ale jakos tak spokojna jestem- podswiadomie wiem ze to nic powaznego...
reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Przypomnialo mi sie ze delikatne plamienia moga sie zdarzyc rowniez mniej wiecej w okresie kiedy normalnie przypadlaby nam miesiaczka. Podobnie z lekkimi bolami czy tam skorczami podbrzusza. Jednak jak nas to niepokoi to lepiej skonsultowac z lekarzem.
Podziel się: