reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
ale by byla impreza :)) tylko ze ja znow o sychym pysku, ani drineczka nie moge buuuuuuu :((
mialam robic impreze duza, ale teraz sama nie wiem, chyba odpuszcze, bo watpie, zebym miala sile i ochote na imprezowanie, no ale pozniej sobie odbije z nawiazka ;)

kota gdzie te zdjęcia?!?!

Ja jestem podłamana, bo pogoda jest i w pogodę mój teść nic do przodu nie ruszy, więc modle się o deszcz i śnieg!!
Mają zrobić podwieszany sufit z regipsów w kuchni nad meblami, zeby wentylacje schowac, polozyc panele, w jednym pokoju parkiet (w czwartek będzie gość).I jeszcze gładź w łazience i malowanie.
Grzejemy kominkiem teraz.
A gośc od mebli będzie miał 1 miesiąc opóźnienia!!! Sosnowiczanka chyba by Cie trafiło nie? Teraz spóźnienie Twojej ekipy to nic :)

Rojku masz racje, trafiloby mnie. Sama należę do osób punktualnych pod kazdym względem. Bo przeciez nasz fachowiec mogl powiedziec ze meble bedą gotowe na koniec listopada. I wtedy bym wiedziala ze tak bedzie. A powiedzial ze beda na koniec pazdziernika... No i co, tak robi solidna firma?
No na szczescie moja kuchnia juz gotowa, jeszcze tylko szybę zamówiliśmy (niestety u nich), na bok od słupka, bo mój M nie mógł przezyc, ze widac łączenia mebli, takie sruby, a te maskujące nakleiki tez mu przeszkadzały... Niby ma byc do dwóch tygodni, no zobaczymy...
Rojku to wigilia juz bedzie u siebie???

Rojku, współczuję opóźnienia :/ kurcze nie wiem, czy to pocieszenie, ale u mnie właśnie sypie śnieg! oby i u Ciebie przymroziło porządnie od rana :)

Sosnowiczanka, my póki co niestety odpuszcamy szybę w kuchni, pożrą nas koszty, odkładamy to na później :((

co do zdjęć, wybaczcie jakość, M. cykał wieczorową porą i zastanawiam się dlaczego zamiast całego pomieszczenia to tak po kawałku, no ale widocznie taka była wizja fotografa ;)

górna łazienka, na zdjęciach nie ma jeszcze zamontowanych WC i bidetu i sufit w powijakach :)

DSC00414.jpgDSC00416.jpg

dolna łazienka:

DSC00425.jpgDSC00421.jpg

i kominek:

we wnęce będzie tv, sama wnęka będzie pomalowana na jasny taki szary beż, jak ściany, a obudowa to płyty GK na stelażu pokryte białym barankiem, pod tym jakieś waty itd, kosztowało nas to z montażem 150zł :) mała wnęka jest na dekoder albo odtwarzacz DVD.

DSC00429.jpgDSC00430.jpg

reklama
Do góry