reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
kota - tak myślałam i wiesz co... szczerze się zastanów jeszcze nad tym. ja mam jak wykończoną ścianę między blatem, a górnymi szafkami i fakt wygląda (wyglądało) to zaje....cie, ale po paru latach użytkowania, to jest jakaś masakra ile by,m tego nie czyściła, nie myła, nie wycierała, to zawsze jest upaćkane i umazane. najgorzej jest przy kuchence i zlewie... wszystkim próbuje to czyścić, ale i tak nigdy nie jest na tip top... także nigdy więcej!
jak ktoś mało gotuje i jest gościem w domu, to jak najbardziej, ale rodzinie z dziećmi zawsze odradzam, po co marnować czas na walkę z wiatrakami ;-)

Dziewczyny, my juz mieszkamy we własnym domku. Pomijając fakt, ze dużo rzecz nie jest zrobione i na wiele rzeczy brakuje kasy, to jestem taka szczęśliwa :D przeprowadzka nastąpiła 28 listopada i nadal wiele rzeczy jest w kartonach. Moja ukochana teściowa na dzień przed przeprowadzka zdążyła jeszcze nas wkurwic swoja inteligencją, ale jestem szczęśliwa, bo jestem u siebie w domu, a ona jest daleko od mnie ;).

27.. super, że już na swoim, cudownie :) jednak nie ma to, jak u siebie, na pewno głęboko odetchnęłaś i teraz się rozkoszujesz ciszą i spokojem i nawet kartonami :)

A_Gala, wiesz, daleko mi do perfekcyjnej pani domu, ja raczej nie z tych, którzy biegają ze szmatką za dziećmi, ale dzięki za cenne rady, myślę też nad wykończeniem tej ściany taką okleiną, w kolorze frontów, na cienkim drewnie, moja siostra tak ma i jest zadowolona, on wielu lat z powodzeniem nic się nie pobruziło itd, no nie wiem, zobaczymy już na miejscu, coś trzeba będzie wymyślić, na pewno nie zgodzę się na kafle, bo nienawidzę fug :) i ich czyszczenia ;))

Phelania, też aczej obstawiam osobne pokoje, będzie czas, poza tym wolę już z centrum dowodzenia się za to brać :)

Wypiszę się tu, żeby nie zaśmiecać wątku! :)

Ponieważ mam taką naturę, że jak sobie coś kupię, to sie tak cieszę, że mnie roznosi póki się nie pochwalę, toteż muszę to uczynić :D

Byliśmy w Ikei i kupiliśmy sobie:
Lampy Hektar do kuchni :-Djupi!!!
hektar-lampa-wiszaca__0149991_PE308142_S4.JPGhektar-lampa-wiszaca__0149993_PE308143_S4.JPG
Najtańsze na świecie firanki 15,99/2 szt do pokoi, bo na razie na rolety nas nie stać.
Najtańsze zasłony (do salonu) niestety za tą cenę nie są całkiem zaciemniające, ale kij w oko, i tak się cieszę jak głupi do sera.
Dziś przyszły też klamki do drzwi :rofl2:
Zamówiłam lampę nad łąwę:
2844888375.jpg
I supr tani czajnik:
2853752298.jpg

Cieszę się za....ście! Normalnie mnie rozsadza, bo już coraz bliżej. Jeszcze jak czytam o przygotowaniach Koty, to jeszcze mnie to dodatkowo jakoś pozytywnie nastraja! Już bym tam tańczyć z mopem chciała!! Tylko jeszcze muszę zapłacić szafkę na rtv taką jak w tym zestawie:
sambacremjakgrafitobcie.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rojku, ja mam tak samo, normalnie aż mnie rwie do sprzątania, układania, porządkowania, nie mogę się doczekać, aż posprzątam szafki w kuchni i porozmieszczam sobie w nich wszystko :)

My lamp póki co nie kupujemy niestety, będą stylowe żarówki wisiały haha, po nowym roku jak będzie kasa to powoli zaczniemy je kupować, ja sobie upatrzyłam w Leroy Merlin jeden typ lamp do kuchni, na pewno okrągłe, jasne i duże, coś takiego mi się podoba:

lampa-wiszaca-tamen-inspire,big.jpglampa-wiszaca-lugo-inspire,big.jpg

reklama
Milva w Ikei :D
Bardzo ładnie wyglądają ... z daleka :p hehe takie siateczki w sumie badziewne, ale właśnie chociaż trochę chronią przed okiem sąsiada :)

Kota lampy fajne. Też myślałam o takich kulach tylko, że ciemnych. potem mi się uwidział troszkę inny styl :)

Do góry