reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

home sweet home

reklama
W poprzednim m mieliśmy w ogóle drzwi, tylko do wc, ale jak pojawiła sie mała lokatorka to wstawiliśmy i też przesuwne. Tutaj dało rade tylko do sypialni. One są bezpieczniejsze dla małych paluszków.

Kupinosia, my też takie przesuwne drzwi będziemy mieli, pięknie masz urządzoną sypialnę, bardzo mi się podoba :tak:

Maxwell, no mieszkanko klasa, możesz szaleć z urządzaniem :) a i pokoik dziewczynek mega bajkowy.

U nas na budowie końcówka malowania ścian, 3 grudnia montujemy panele, kilka dni po nich będą nam robić schody, więc wszystko zmierza w dobrym kierunku, gotowe mamy 2 łazienki, kuchnia już kompletna, z lodówką i ekspresem do kawy (nie wiem czy już wstawione w swoje miejsca, bo dawno mnie tam nie było), postaram się podjechać tam w najbliższym czasie i pocykać zdjęcia.
Nie wiem, czy zdążą z montażem drzwi przed naszą przeprowadzką, mam nadzieję, ze tak.
Planujemy już Święta spędzić w swoim domu.
M. już sobie w grudniu zaplanował urlop na sprzątanie, mycie okien i ogólne szykowanie domu na przyjęcie docelowych lokatorów.

Jakosc zdjęć dość kiepska, bo ciemno juz, a oswietlenie na razie mamy tylko te widoczne na zdjęciach, brakuje mi juz tylko lampy do kuchni i bedzie wszystko:)

k1.jpgk2.jpgk3.jpgk4.jpg

M musi jeszcze kuchenkę, zlew i baterie zamontowac. To + sprzątne troche to wkleję wam jeszcze pare fotek.

reklama
Do góry