reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

home sweet home

reklama
W poprzednim m mieliśmy w ogóle drzwi, tylko do wc, ale jak pojawiła sie mała lokatorka to wstawiliśmy i też przesuwne. Tutaj dało rade tylko do sypialni. One są bezpieczniejsze dla małych paluszków.

Kupinosia, my też takie przesuwne drzwi będziemy mieli, pięknie masz urządzoną sypialnę, bardzo mi się podoba :tak:

Maxwell, no mieszkanko klasa, możesz szaleć z urządzaniem :) a i pokoik dziewczynek mega bajkowy.

U nas na budowie końcówka malowania ścian, 3 grudnia montujemy panele, kilka dni po nich będą nam robić schody, więc wszystko zmierza w dobrym kierunku, gotowe mamy 2 łazienki, kuchnia już kompletna, z lodówką i ekspresem do kawy (nie wiem czy już wstawione w swoje miejsca, bo dawno mnie tam nie było), postaram się podjechać tam w najbliższym czasie i pocykać zdjęcia.
Nie wiem, czy zdążą z montażem drzwi przed naszą przeprowadzką, mam nadzieję, ze tak.
Planujemy już Święta spędzić w swoim domu.
M. już sobie w grudniu zaplanował urlop na sprzątanie, mycie okien i ogólne szykowanie domu na przyjęcie docelowych lokatorów.

Jakosc zdjęć dość kiepska, bo ciemno juz, a oswietlenie na razie mamy tylko te widoczne na zdjęciach, brakuje mi juz tylko lampy do kuchni i bedzie wszystko:)

k1.jpgk2.jpgk3.jpgk4.jpg

M musi jeszcze kuchenkę, zlew i baterie zamontowac. To + sprzątne troche to wkleję wam jeszcze pare fotek.

reklama
Do góry