reklama
kota-behemota
Q & H team
Kupinosia, my też takie przesuwne drzwi będziemy mieli, pięknie masz urządzoną sypialnę, bardzo mi się podoba
Maxwell, no mieszkanko klasa, możesz szaleć z urządzaniem a i pokoik dziewczynek mega bajkowy.
U nas na budowie końcówka malowania ścian, 3 grudnia montujemy panele, kilka dni po nich będą nam robić schody, więc wszystko zmierza w dobrym kierunku, gotowe mamy 2 łazienki, kuchnia już kompletna, z lodówką i ekspresem do kawy (nie wiem czy już wstawione w swoje miejsca, bo dawno mnie tam nie było), postaram się podjechać tam w najbliższym czasie i pocykać zdjęcia.
Nie wiem, czy zdążą z montażem drzwi przed naszą przeprowadzką, mam nadzieję, ze tak.
Planujemy już Święta spędzić w swoim domu.
M. już sobie w grudniu zaplanował urlop na sprzątanie, mycie okien i ogólne szykowanie domu na przyjęcie docelowych lokatorów.
Maxwell, no mieszkanko klasa, możesz szaleć z urządzaniem a i pokoik dziewczynek mega bajkowy.
U nas na budowie końcówka malowania ścian, 3 grudnia montujemy panele, kilka dni po nich będą nam robić schody, więc wszystko zmierza w dobrym kierunku, gotowe mamy 2 łazienki, kuchnia już kompletna, z lodówką i ekspresem do kawy (nie wiem czy już wstawione w swoje miejsca, bo dawno mnie tam nie było), postaram się podjechać tam w najbliższym czasie i pocykać zdjęcia.
Nie wiem, czy zdążą z montażem drzwi przed naszą przeprowadzką, mam nadzieję, ze tak.
Planujemy już Święta spędzić w swoim domu.
M. już sobie w grudniu zaplanował urlop na sprzątanie, mycie okien i ogólne szykowanie domu na przyjęcie docelowych lokatorów.
Sosnowiczanka
Mamusia Alanka :)
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Sosnowiczanka, SUPER!!!!!!Zazdraszczam...:-)
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Sosnowiczanka- MOJE KOLORY !!!! AAAA KUCHNIA REWELACJA.Jutro pokaze M jaka chce kuchnieaz sie chce gotowac sssuper!!!
Kupinosia- przytulne gniazdko;p
Kupinosia- przytulne gniazdko;p
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
maxwell już się spakowałam w p0oniedziałek jestem bo jeszcze jutro muszę wlecieć na kawę do pięknej kuchni sosnowiczanki;p
maxwell80
Mamusia cukiereczków M&M
Asieńka, masz całkiem po drodze..najpierw Sosnowiec, potem Zabrze;-) Zostawię Ci kawałek tortu
reklama
xxasienkaxx2
MamusiaMichasia:*
maxwell zostaw dwa, może Michaś skosztuje;D
Podziel się: