reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
ja juz tez kanapuje i nawet juz dwa duze ciastka opanowalam :cool2: po tej ciazy to ja sie juz chyba nie pozbieram, suchy chleb z woda mi pozostanie :-p
Witam nowe mamuski :-) ja tez niestety daleko mieszkam o was......
Wizyte u poloznej mam przelozona na jutro, bo dzwonila dzisiaj ze ma spoed vertrek wiec zobaczymy jutro co i jak. A dzisiaj mielismy taka piekna pogode tak cieplutko ze szok...:szok: a pozniej zaliczylismy jeszcze z Daankiem basen wiec troche aktywnie mielismy.
Karola u mnie tez wszyscy upominali sie o dziewczynke, nawet ja po tych moich zachciankach myslalam ze chyba dziewucha bedzie a jest chlopak ale dla mnie tez najwazniejsze zeby zdrowy byl :tak:
Sencilla je juz tez z checia poszlabym na maciezynski a to jeszcze tak dlugo, ale slyszalam nie oficjalnie ze nasz hotel daje 2 tyg extra jeszcze sie nie ciesze ale byloby super:tak:

Moje ciezaroweczki widze aktywne jak zawsze:-D a ja mam pytanie jak na 5.00 rano przystalo;:rofl2:

KTO MA FAJNY PRZEPIS NA SZPINAK?:confused:;-) bo chce zrobic ale wolalabym cos sprawdzonego hihi...Sencilla ty jestes expert...poradz....:tak:

hejka
witam po 2 tyg przerwie Ale się wyspałam w Pl teraz ciężko się wstaje do szkoły I na co ja brała kombinezony na sanki ehhhhhhh jeden dzien był snieg Teraz juz chce lato :-)

moje mieszkanie przeszedł tajfun ide dalej sprzatać

I ja się witam!Niby zima a tu jakoś wiosennie....u nas tulipany wyrosły i róża puściła pąki:szok:.
Aniu ja nie takiego przepisu....ale jak ktoś napisze to może też mi się przyda.
Aola dobrze Ci z tym spaniem.Powodzenia w sprzątaniu,jak zawsze po powrocie z Pl jest tego dużo a szczególnie prania.

miłego dnia kobietki

Witam
Ania a co ty taki ranny ptaszek:szok::szok:???? co do szpinaku to tez cinie podam przepisu bo nie lubie , a raczej jak bylam w ciazy to mi nie smakowal :no: Ale moze sie kiedys przelamie i spr:happy2: bo wszyscy sie nim zacgwycaja:tak:

aOla witam ,spokojnego rozpakowywania zycze....tydz temu przechodzilam to samo:tak:

Gosia to mnie niepocieszylas z tymi zachciankami:no:Caly czas myslalam ze jak mam dziwne zachcianki to bd dziewczynka:-DAle co tam wszystko sie wyjasni w marcu:tak:
Sencilla odpoczywaj juz:tak:

Wczoraj wyszorowalam okna a dzis mi je zlalo:angry::angry:Dlugo byly czyste :baffled:

Iguana ale CI zazdroszczę tylko 2 pobudek w nocy heh. TEŻ TAK CHCĘ!!!
Aniahaven ja uwielbiam szpinak :) Kupuje liście. Podsmażam na masełku, dodaję śmietany, jajka i starty ser żółty czy też mozarella i doprawiam solą i pieprzem :) i no do łososia np mmmmmmmmmm... lub schabowego :)
ale nie rozmarzam się bo ja mam dziś tylko mielone heh...

a ja wczoraj padłam o 21 jak Małą usypiałam. Obudziłam się o 23 i mój już spał w salonie... nie śpimy razem z moim Kubą bo Mała za bardzo daje popalić w nocy a on chce się trochę wyspać bo dzień w dzień o 5 pobudka...
Noi oczywiście jak ja wstałam moja Mała się obudziła 5 minut później i do godziny 1 budziła się 5 razy! I usypianie albo leżenie na piersiach albo soczek z butelki... Wkońcu dałam jej pierś o 1 bo sobie pomyślałam, że jak kaszkę zjadła o 19 i pierś to może się jej jeść chce (choć wiem, że nie powinno).... no ale moje Kochane Słoneczko dopiero poszło spać o 3... czyli miałam przerwę od 23 do 3..... dobrze, że usnęłam z Nią o tej 21 :| później 5,7,8 i ja wstałam o 10 a ona ofcorse siedziała na łóżku i się bawiła.... :no: KATASTROFA.. w nocy jak płakała to ja udawałam, że płaczę to zamykała oczy.. ale na 10-15 min....
nie mam pomysłu na Nią... wykańczam się...

a ogólnie to miłego dnia dla Was!

reklama
Karola a co chcesz dziewczynke(ważne żeby było zdrowe ale tak pytam).To się nacieszyłaś czystymi oknami.Unas chyba nie padał deszcz.

7axe7 3mam kciuki żeby Misia już Ci dobrze spała,,,,po tym co piszesz to ja to mam jednak grzeczne dziecko.pozdrawiam

Do góry