reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
dzięki za szybką odpowiedz No nic do Rotterdamu podjedziemy Dzis pogoda super jutro tez ma być A ja z tydzień fruuuuuuu do PL :-D

z tego co sie doczytalam to okolice Ikei ...czyli sklepy na bulwarze z kuchniami, medlami i np.prenetal beda otwarte ale centrum nie bo kermis sie zaczal,hihi...ktos sie pisze na kropelke adrealiny?:-D

My w planach na dziś mamy wspólny spacerek, skoro mąż w domu...ale to później, teraz chyba pójdę odespać pracowitą noc. Janek budzł mnie kilka razy.... na karmienie oraz na kołysanko, bo nie chciało mu się wcale spać, heh. Na rękach mamy najlepiej jak kołysze;-) I jeszcze to wstrętne dziąslo dalej dokucza. No i tak prawie cała noc zarwana.

Hej ...u nas piekne slonce...IKEA odbebnilam rowniez z mama /kawa tez byla i lody nawet:-D/ a teraz na ogrodzie dzieciaki szaleja poki cieplo...:tak: maz nadal w PL:sorry2:, rosolek juz gotowy, sesje zdjeciowaudana / fotki na fb/:cool2:...a po poludniu to sie zobaczy...

hej mamusie,

jak niedziela uplynela? my mielismy aktywny wypoczynek,na lonie natury. a propos łona :) mam do WAs pytanie z gatunku intymnych. czy robila ktoras z Was tu w holandii depilacje okolic bikini w salonie kosmetycznym? jelsi tak, to w jakim?

Dzien dobry kobitki!
Ja dzis od 7 nie spie,wyjatkowo bo zawsze do 9 spimy.Jakos nie wiem co dzis robic jeszcze.Caly czas mysle o pracy,z ostatniego ogloszenia facet nie zadzwonil,chyba pojde dam ogloszenie do gazety.

:happy::happy:
Moj maluszek bardzo polubil ogladac bajki na NickJr.,lezy sobie w MaxiCosi i wrzeszczy,smieje sie .itd..

Witam.
weekend minął szybko, awet bardzo...Jakieś zakupy do mieszkania (bo nadal nie mamy wszystkiego) a w piątek i niedzielę mały wypad na plaże na spacerek bo cieplutko było.Muszę potestować, która najfajniejsza żeby w lato móc z dzieckiem w jedno konkretne miejsce już jeździc. Powiem że fajnie takie oderwanie się na spacer nad morzem, bo kojarzy mi się to z wakacjami, chyba dlatego że w PL mieszkałam w centum i nad morze ok 6 h jazdy autem:-(

Miłego dnia

AnnaJ007, trzymam kciuki...bo z tego co pamiętam masz dzisiaj wizytę u jednego profesora i zapada decyzja o cesarce, jeśli czegoś nie pokręciłam.

A u nas kiepsko... weekend minął szybko, ale nie za bardzo udany, choć szkoda, bo pogoda była niezła. Jakoś tak ostatnio załapałam doła, chyba to z niewyspania i z przemęczenia.

Poumawiałam się na różne wizyty...także 2 najbliższe tygodnie spędzę pod znakiem odwiedzania różnych doktorów. Położna & ginekolog, za tydzień, bo to już będzie 6 tydzień po porodzie, a niedługo pierwsze szczepienie Janka:tak:

A Janek kończy dzisiaj dokładnie miesiąc!!! :-) Jak to szybko zleciało.

reklama
witam i ja
weekend nam też za szybko zleciał, w sumie nie robiliśmy nic konkretnego, jakieś zakupki no i sprzątnie, bo w sobotę przyjezdza siostra męża z chłopakiem do pracy, jest w ciąży spodziewa się blizniaków i to jednojajowych:) w przeciągu roku babcia Szymka dorobi się czworo wnucząt:)a Szymek będzie mieć dużo kuzynów :)rodzina nam się powiększa w szybkim tempie, a zaczęło się ode mnie.

Wszystkiego naj dla Janka z okazji pierwszej miesięcznicy:)

pozdrawiam

Do góry