reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Ja sprzatam wiec mezowi kielbaske na szybko z cebulka przysmaze.Wlasnie wrocilam ze spacerku,maluszek spi w wozku jeszcze weic j podlogo szybko wycieram,moze gore dam rade tez dzis ogarnac,to jak mi sie uda meza namowic jutro na basen moze bysmy pojechali,ciekawe jak Alex by zareagowal,bo w wanience to szaleje,tak kopie mocno!!!Ale to jeszcze zobaczymy co na moj pomysl powie moja druga polowa.
Mi od tygodnia tak strasznie wlosy wypadaja ze chyba wszystkie wypadna-czytalam ze to jest mozliwe ok.3-4 miesiaca po porodzie.Masakra wszedzie w domu wlosy!

reklama
hejka
jakaś czarna seria u mnie z chorobami Własnie mam 13dzień mega okresu Odstawiłam tabal anty i dzis byłam u lekarza Dała mi jakies tabl na zatrzymanie krwawienia Strasznie mnie osłabiło Rece mi się trzesą zimno mi wciąż...........niech to sie skonczy (najbardziej podobało mi sie jak rodzinny ustalał moje leczenie z ginem......przez telefon)

Ja sprzatam wiec mezowi kielbaske na szybko z cebulka przysmaze.Wlasnie wrocilam ze spacerku,maluszek spi w wozku jeszcze weic j podlogo szybko wycieram,moze gore dam rade tez dzis ogarnac,to jak mi sie uda meza namowic jutro na basen moze bysmy pojechali,ciekawe jak Alex by zareagowal,bo w wanience to szaleje,tak kopie mocno!!!Ale to jeszcze zobaczymy co na moj pomysl powie moja druga polowa.
Mi od tygodnia tak strasznie wlosy wypadaja ze chyba wszystkie wypadna-czytalam ze to jest mozliwe ok.3-4 miesiaca po porodzie.Masakra wszedzie w domu wlosy!

Witam...

Ja juz mam weekend od czwartku - tak sie tylko przeganiam miedzy szkola a zakupami i ..nuda:-D
Moj M wczoraj musial do PL jechac wiec mam spokoj z gotowaniem ... spagetti dzis bylo z zamrazarki jeszcze porcja zostala wiec nie gotuje a jutro sie zobaczy:tak:...

Anp mi tez bardzo:szok::szok:wlosy po 3 miesiacu wypadaly... az do lekarza poszlam:-( ale to norma / tyle ze ja 3 ciaze i pierwszy raz cos takiego widzialam:baffled:/ bralam SKRZYPOWITE i jakis podobny preparat z Kruidvatu i pomoglo + nie spinanie wlosow gumkami tylko klamerkami - tak mi doradzila fryzjerka;-)

Iguana powodzenia u dentysty - u mojego czekam ok2 tyg max...;-)

aOLa wspolczuje cie - mam nadzieje ze ci cos te tablety pomoga...trzymaj sie:sorry2:

Sencilla ja tez mam ta przypadlosc na szczesie nie zaczesto mnie dopada ostatnio:-p

Ja dzis planuje male porzadki - bo raczej posprzatane, ciasto jakies machne a jutro jak bedzie pogoda wybieram sie na wyprawe rowerowa z moja trojeczka:-):-):-) plany juz sa WIELKIE wiec...dzieciaki sie nie moga doczekac..

Zmykam...pralke wstawic i ...nic nie robic...:cool2:

Dzien doberek...
dzis czeka mnie pracowity dzien...zaraz biore sie za zdejmowanie foranek i okna .No i cala gore posprzatac,i jesli zdaze to jeszcze ogrodki bo juz tyle lisci i przydaloby sie trawe ostatni raz skosic.
Chcialabym sie do 13 z tym wszytskim wyrobic bo pozniej na spacerek pojdziemy,a basen .....maz uznal ze za zimno:no:,wiec odpadl.Moze jeszcze jakies ciacho zrobie...zjadloby sie!!:happy:
Milego dnia!!!

hejka dziewczyny
pomocy jak sie nazywaja korzonki tutaj???
tak mnie plecy bola ze oszaleje nie moge sie ruszac ... bol straszny cala noc nie spałam ,tylko paracetamol jak mija troche bol to ide do wc cos zjejsc i spowrotem boli strasznie az paralizuje polowe ciala
jak to sie nazywa bo niewiem nawet czego szukac w aptece lub drogeri???? lekarz zaleca paracetamol jak zwykle!

Co, gdzie i jak konkretnie cie boli???
ischias to inaczej rwa kulszowa gdy bol promieniuje z plecow do nogi
hernia to juz troche gorzej
tak sie akurat sklada,ze bylam tydzien temu w czwartek operowana na przepukline miedzykregowa wiec radze ci idz do lekarza i nie daj sie leczyc przez telefon.Paracetamol zlagodzi bol i nic wiecej, ale dobre i to.Ja ostatni tydzien przed operacja bralam juz morfine 3*dzienie a i tak tylko lekko usmiezala bol.

Trzymam kciuki za szybka poprawe

mama mikolaja, to współczuję bólu. U mnie znowu odezwało się dziąsło...w tym samym miejscu co podczas ciąży. Ból nie jest jakiś ogromny, ale stały i dosć uciążliwy. W środę denstysta, to może jakoś dotrwam:eek:

Dzisiaj mąż w domu, to zostawiłam go z Maluszkiem i wyskoczyłam na chwilę na ekspresowe zakupy. Kupiłam sobie kurtkę jesienno/ziomową, bo w starej już było wstyd się ludziom pokazać;-) No i jak zwykle zawinęłam do dzieciowego sklepu i kupiłam coś z ciuszków na zimę Jankowi. Zdecydowanie większą frajdę mam z wydawania pieniędzy na Maluszka:-D

reklama
Witam... aOla byl w zeszla niedziele ale tak bylo wstretnie ze sama niebylam a planowalam juz od dluzszego czasu wyskoczyc sama na zakupki zimowe:eek:...niestety nie wyszlo,hihi... U nas slonko swieci ale zimno brrrr - wiec z rowerow dzisiaj byly nici bo Karina kaszlala pol nocy wiec nie chce jej jeszcze doprawic...za to moj M mnie pocieszyl ze musi w PL na tydzien jeszcze zostac:-( bo biurokracja tak dziala u nas...bleee

MamoMikolaja wspolczuje i ...zycze szybkiej poprawy!:tak:

Do góry