reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

reklama
Hej dziewczyny!!!!!

Ja już kiedyś tak nieśmiało do Was zagadywałam, ale jestem również aktywna na innym forum i wiem jak ciężko jest , że tak powiem " wbić się " w towarzystwo już ze sobą zapoznane i zżyte ;-);-);-);-)

Jak widać po moim suwaczku jestem z deka przeterminowaną ciężarówką i czekam z niecierpliwością na synka, któremu dobrze chyba u mamy :happy::happy::happy:
I oczywiście z nudów ( to czekanie mnie dobije:crazy::crazy:) tysiące wątpliwości mi chodzi po głowie.

A więc dziewczyny , czy któras z Was rodziła w GeboorteHotel w Hadze ??? Ja właśnie tam się wybieram, ale z ciekawości , jeśli któraś z was ma jakieś doświadczenia , czy porady to z chęcia posłucham :tak::tak::tak::tak:

Pozdrawiam i miłego dzionka życzę!!!! U mnie juz słoneczko zagląda przez okno :-):-):-)

Czesc kobitki
Ann ale pysznosci mniam...
Aha 83 witamy ,my zawsze jestesmy otwarte na nowe mamusie.I bardzo sie cieszymy ze dołączyłas do nas!!:tak::tak::tak:TYlko nie znikaj.Ja rodziłam tam ,z ta roznica ze w szpitalu.Ale moja kolezanka rodziła w "hotelue" i sobie chwali.Zreszta mi tez było dobrze w szpitalu:tak:
Agasta ale ranny ptaszek z ciebie;-)
Aneta jak po szkole? czytalam na gg ze dobrze.Pochwal sie!
Ide po kawusie...

Witam
Aha83 witaj i nie znikaj, ja również jestem z Hagi:tak:
Karola jestem mile zaskoczona po pierwszych zajęciach:-), naczytałam się o tym Intopie na niedziela.nl i myślałam, że nie warto, a jednak jestem dobrej myśli:tak::-)
Troszkę pracowaliśmy na komputerach, później przeszliśmy do innej sali gdzie wykładowca, zadawał pytania i tłumaczył jak je tworzyć i jak składać odpowiedź do tych pytań. Następnie każdy z osobna był pytany ze wszystkich tych pytań i musiał na nie odpowiedzieć:tak:. W mojej grupie były tylko osoby, które przyszły na zajęcia po raz pierwszy:tak: Jestem dobrej myśli i mam dużo zapału do nauki:-):-D:tak:
Mój M jednak chodzi do innego oddziału Intop i niestety nie jest zadowolony:no:, nauczyciel olewa, zresztą grupa tam chodzących osób również wychodzi z zajęć jak chce i kiedy chce:baffled: Wykładowca wypuszcza o godz 20:30, a zajęcia powinny się odbywać do godz 21. Zaczynali od alfabetu np zadanie a b_d e f _ h i j k - pytanie jakich literek brakuje?:baffled::baffled::baffled: Porażka totalna:szok::wściekła/y:
Beauty a jak jest u Ciebie:confused:
mama mikołaja pisz do nas częściej:tak:
natka szkoda, że nie mam córeczki bo takie śliczne te Twoje ciuszki:tak:
Ja mam ponad 50szt ciuszków dla chłopca rozmiar 74-80, ale wywiozła do PL - czy jest ktoś zainteresowany to może przywiozę je:confused: Zdjęcia chyba jeszcze mam na kompie:tak::-)

Bardzo Was kobitki przepraszam, ale już nie pamiętam o czym pisałyście:no:
Miełgo dnia życzę:tak:

Mu już po spacerku :-)
Strasznie duszno u nas, chyba będzie lało Mała ładnie pospała a teraz już się kręci bo zbliża się pora jedzenia. Ja zaraz znowu będe odciągać mleko i muszę cos wrzucić na ruszto, bo w brzuchu mi burczy :-D

Aneta fajnie że jesteś zadowolona :tak:
Karola jakoś mi się zegar biologiczny przestawił :-D
Aha83 witaj na forum i nie znikaj!
Mamo mikoła zdrówka wam życzę.
Gosia fajny pomysł miała sąsiadka :-)

A ja chce juz do domu !!!!
Jeszcze jakies 1,5 h, potem zalicze polski sklep bo gotowac to ja napewno nie bede, wiec beda pierogi gotowe...
Juz bym chciala ten urlop macierzynski, a znajac zycie jak juz na nim bede to bede chciala do pracy... ale maruda jestem...:szok::baffled:

witam wszytskich, ja upieklam dzis szarlotke wyglada apetycznie ale czy jest jadalna to przekonam sie jak wystygnie, a zaraz ide gotowac obiadek i tam i dzis zlecial czas. pozdrawiam i witam nowa mamusie na forum

My juz po pracy i spacerku:tak::tak: W pracy czas przeleci a jakas kaska wpadnie:-):tak:
Nogi mnie bola,dawno tyle nie stałam:rofl2:
Aneta swietnie ze tobie sie udało trafic na dobrego nauczyciela:tak:Ja na pewno bym sie pisała na jakies ubranka chłopiece:tak:A po chodzik moze w przyszłym tyg wpadne,oczywiscie jak bedziesz miała czas:tak::-)
Agasta i co pada u was?u nas narazie jest ładnie ,choc wiaterek zimny wieje.
Ann wcale ci sie nie dziwie ,ja byla zmeczona praca,a co dopiero przy dwojce :tak::happy:
Chanelka daj szarlotki,bo smaka narobiłas:happy:
Sencilla ,Ania jak wam w polsce?
A reszta gdzie sie podziewa!!!!
Kobitki gdzie moge kupic zasłonki na okno do auta(nie wiem jak sie to fachowo nazywa:rofl2::rofl2::happy::-D:sorry:)Chciałabym dla Michałka jakies kolorowe :happy:
Ide cos zjesc ,bo glodna jestem ze hoho.

reklama
Dzien dobry!
kiedys bardzo bardzo dawno pisałam na tym forum, pozniej wrocilam do Polski i jakos czasu nie bylo. Złożyło się tak, że w czwerwcu planuje powrócić:) zamieszkiwać bede w Tilburg. Mój synek kończy w lipcu 4 lata. Mam nadzieje ze zaaklimatyzuje sie tu spowrotem:)

Do góry