reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Karola w piątek nie, ale w niedzielę byłam i w ten piątek pójdę bo jest spowiedź:tak:
Pisałaś kiedyś, że nazrywałaś bazi, możesz mi powiedzieć gdzie:confused::-)
Ann mi się zawsze podobało dla dziewczynki imię Laura:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aneta bazi nazrywałam koło nas jak szlismy na morze,na wydmach:tak:A w parku tez sa:tak:A moze masz siostre podobna do ciebie?
Michas spi a ja robie na obiad placki ziemniaczane z gulaszem

u nas dzisiaj okropna pogoda:crazy: byłyśmy u agnieszki i jak wracałyśmy to byłyśmy całe mokre, tzn ja bo wiktoria zrobiła sobie drzemke 15minutową w wózku:sorry:

ann- gratulacje dwóch dziewczynek;-):tak:
my imie wzieliśmy z bierzmowania, jak chłopczyk to miał byc adaś a dzewczynka wiktoria, tak od poczatku ustaliliśmy i tak zostało:tak::-)

aniu, semcilla- no właśnie jak wam mija pobyt w PL?pewnie czasu nie macie na nas;-)

natka- a ty pewnie tez jesteś już w polsce?

chanelka- napisz cos wiecej o sobie:tak:;-)

agasta- fajny wózek:tak: ale ci sie trafła okazja:-) sama bym go kupiła;-)

no trzeba przyznać że na forum więcej dziewczynek jest:-D

Ostatnia edycja:
Ann ja to też miałąm przeboje z wyborem imienia dla córki....Bo wcale go nie wybierałam, bo w obydwu przypadkach miałam mieć syna:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Nie pamiętam czy Wam o tym już pisałam, ale z Oli miałam "suprice" na porodówce....Miałam mieć synka Oskara, też na 99%! A tu położna mi wyciąga dziecko i mówi, zebym zobaczyła co urodziłam, bo mogę potem mówić, że mi dziecko zamienili...Ja się zaśmiałam i mówię do niej, zeby nie mówiła mi, że to dziewucha!!!!!:-D:-D:tak::tak::-D:-D:-D no i tak naprędko wymyśliliśmy, że Oliwka, bo jak leciał w telewizji program "Kochaj mnie"(pewnie pamiętacie, o dzieciach z domu dziecka) to daliśmy jej imię po takiej dziewczynce z daunem, bo nam się ona bardzo podobała....:-):tak:;-)

A z Mają to dowiedziałam się pod koniec ciąży dopiero, ze to będzie jednak córa! Ale już łatwiej było z imieniem, bo założyliśmy że jak będzie córa to będzie Maja...:tak::tak::tak:A mnie sie podobało jeszcze Laura, Róża, Amelia i Kaja:tak::tak::tak::-):-):-)

Ostatnia edycja:
Aneta albo ja mam zwidy:-):-):tak::rofl2:Moze przyjedzies z dzieciakami na kawke i spacerek po bazie?
Pauka to ci niespodzianka:tak::-DAle i tak sie zdarza :tak:

Karola jak kupimy furę to przyjadę:-D:-D:-D, bo trochę daleko do Ciebie mam:tak::-)
Pauka jak Oliwia się czuje, nadal w szpitalu:confused: No to rzeczywiście miałaś zaskoczenie na porodówce:-D:-D:-)

Kochane...
Przepraszam że was trochę zaniedbałam,ale same wiedzie jak w Polsce czas szybko leci...:sorry::sorry::sorry:
Nim się obrócisz a tu już dzionek minął!:laugh2::sorry:
Rodzinka,odwiedzinki jakieś zakupki a do tego chodzimy po górach bo widoki super,pogoda extra więc nic tylko się włóczyć. Foteczki wstawię póżniej...
Jutro też się wybieramy w Beskid Mały na szczyt Leskowiec a z tamtąd widok na Tatry przy dobrej widoczności...:szok::-D
Ann gratuluję ci tych dwóch proncessek...jak tam mój ogródek?Nie przemęczasz się?
Agasta kuruj się,zakup ci się faktycznie udał!:-)
Anetko my kupiliśmy peugota 407 w combi opłaty chyba 157€ na kwartał...plus ubezpieczenie ok 70€ na miesiąc...
Pauka no to niezłe przejścia miałaś!!!:-D:-D:-D
Moje drogie jutro postaram się wam kawkę zrobić...ok9.00 a teraz uciekam na grilla bo mój mąż nadrabia zaległości w tej dziedzinie!:-D:-D:-D

gratuluje 2 dziewczynke :) co to wozka to super okazja i wozek wcale nie brzydki :) nie mam pojecia co o sobie napisac wiec jak macie jakies pytania to pytac z przyjemnoscia odpowiem :) pozdrawiam i mykam do lozeczk spac dobranoc wszystkim

reklama
Melduję, że wózeczek już w domku, bardzo fajniutki jest, będzie miała teściowa z niego pożytek a ja spokojne nerwy :-D
Zmykam do wyrka bo diś chyba za dużo porobiłam i głowa mne boli.
Spokojnej nocki życzę, do jutra (pewnie znowu ok. 5 się z wami przywitam ha ha) :-D

Do góry