reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sto lat, sto lat dla naszego małego jubilata :-)

Ania, biedne te twoje dzieciaczki. Dziwna troche ta reakcja na wirusa, mnie to bardziej pod alergie podchodzi, ale lekarzem nie jestem. Ucałuj mocno maluchy :tak:

Pauka, co u Ciebie słychać? Dawno nic się nie odzywałas, napisz cos kobieto:tak:

Chanelka, witaj :-) . Napisz cos wiecej o sobie :tak: Ja wprawdzie nie rodziłam tutaj, ale uwazam że nie masz czego sie bac. Rozumiem ze jestes w pierwszych tc i nie miałaś jeszcze wizyty u połoznej?

reklama
CHANELKA, WITAJ

POROD W HOLANDII JEST SUPER, JA RODZILAM PIERWSZA CORECZKE W PL I NIE WSPOMINAM TEGO NAJLEPIEJ. ANTOSIE NATOMIAST RODZILAM TU I JESTEM B. ZADOWOLONA :tak:

Dawidku Wszystkiego Najlepszego z okazji Twoich Pierwszych urodzinek

Chanelka
c009.gif

ja natomiast nie mam porównania jak Sencilla ale bardzo sobie chwale poród w NL a zwłaszcza opiekę w szpitalu, która nas otoczono... i szczerze na początku ciązy także miałam obawy do tutejszej opieki nad ciężarną...

pisałam wcześniej że wybieramy sie na spotkanie z Sintemklaasem u mojego teścia
i przyznam że tego roku Antos do odważnych nie należał;-)
no Antek w tym roku na pewno sie bał ;-) w zeszłym był za mały i nieswiadomy dlatego nawet siedział u Sinta na kolanach...
jak sie do mnie przykleił jak tylko weszliśmy, tak sie odessał dopiero jak Sinterklaas z Pietami poszli... popłakiwał zanim przyszli przebierańcy ale to ze wzgledu na hałas jaki robiły pozostałe dzieciaki - no darły sie i przekrzykiwały niesamowicie, a Antek do krzyków jest nie zwyczajny...
w czasie kiedy była pogadanka z Sintem tak się przestraszył ze musiałam z nim wyjsc z pokoju na moment zeby sie uspokoił i jak wrociliśmy juz był odwazniejszy bo nawet sie usmiechał... potem znow sie rozryczał jak dali mu prezent ;-)
marzyły mi sie w tym roku swieta z duzą choinką ale po reakcji Antka na światełka choinkowe mocno sie zastatnawiam czy kupić duze drzewko ze wszystkim bajerami... wczoraj oplotłam poręcze na schodach zielonymi gałazkami i światełkami i Antek jak zobaczył tak zaczął się bać... nie chce wcale wejsc do holu ani na dole ani na górze... jak sie dziś obudził, wyszedł z łozeczka i na progu pokoju stanął jak wryty jak zobaczył lampki, zaczął sie cofac w głąb pokoju i krzyczyc że mam go wziąc na ręce...

a tu fotorelacja
tegoroczne spotkanie Antka z Sinterklaasem ;-)sorki za ilość

Tak padł po dzisiejszych atrakcjach na tacie o 18:00 :wink:

Ostatnia edycja:
Witam się niedzielnie:-):-):-)

Serdecznie dziekujemy z Dawidkiem za wszystkie życzenia:-)
my dziś odsypiamy po wczorajszej imprezce tzn.Dawidek oczywiście nie śpi już od ósmej ale jest zajęty swoimi nowymi zabawkami które dostal więc jest super ;-)
wrzucam fotki z wczoraj
narka dziewczynki i milego popołudnie życzę dla wszystkich mamuś i dzieciaczków:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

witam,
a ja niestety chora:baffled: katar i gardło mnie męczy...
siostra wzięła wiki do siebie więc mam troche czasu dla siebie, żeby odpocząć.....

agnes-czekamy na fotki:tak:

chanelka- witaj na forum:tak:;-) pisz jak najcześciej, i napisz coś więcej o sobie...;-)

Witam:-)
Dawidku nalepsze zyczonka urodzinowe!
Chanelka witamy.
Ania i jak twój malutki,lepij sie czuje,znikło mu to i co to było?
Chorowitki powrotu do zdrowia zycze:-)
My bylismy wczoraj na pierwszej imprezce z Michasiem.Oczywiscie na chwilke:tak:
Pogoda okropna nadaje sie tylko do spania.No jeszcze 3 tyg i do polski,ale bedzie pakowania:-).
Lece obiadek podawac .

Ja się witam i zarazem zegnam :-)

Niedziela minęła spokojnie i miło, własnie skończyłam oglądać "mamma mia" i zmykam do łózka bo rano trzeba wstac...

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życze :tak::tak: ja z kolei walcze z bólem ucha i zębów jednoczesnie:baffled:

reklama
Do góry