reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

A jak nie mam koszuli bo takowych nie używam, to wystarczy mi góra od piżamy albo zwykła koszulka?
Czy jednak powinnam kupić? I czy po porodzie obowiązkowa jest koszula nocna czy poprostu według własnego uznania? Bo gacie od piżamy oczywiście są niepraktyczne, ale ta koszula naprawdę mi nie jest po myśli :crazy:

reklama
Agasta, moze byc zwykla koszulka. Nawet jest wygodniejsza od koszuli. I szlafrok, zeby do toalety nie paradowac z golizna na wierzchu ;)

Pewnie ze moze byc .Dla mnie osobiscie lepsza byla koszula bo miala rozciecia na piersi i latwiej sie karmi.A co do golizny to ja po kapaniu bielizne zakladalam.Tak bylo wygodniej:tak:

No to dobrze.
Ja sobie kipiłam specjalną piżamę dla kobiet w ciąży i karmiących piersią. Ma właśnie takie fajne zakładki na piersiach żeby wygodniej i łatwiej było przy karmieniu. No i fajnie luźna jest na brzuchu jak tunika, a gacie gumkę mają tylko z tyłu żeby brzuszka nie uciskać :tak:

Ja Ann właśnie wypiłam...dzięki za katalog!:-D
Co do koszuli ja też posiadałam taką rozpinaną żeby małemy było wygodnie cyca dostać!:rofl2:A potem już paradowałam w swojej ze spodenkami...
Dzis mam w planie...uszka lepić..:tak:;-)

Malutki mial zatwardzenie juz 3 dzien.Robil ale troszeczke,a w nocy strasznie sie prezyl i stekal.Dzis nawet w dzien troszke poplakal.Dalam mu rano herbatke z kopru wloskiego i teraz poszlo huuura:tak::tak:.A ja dzis po raz pierwszy od porodu jade na centrum,cos sobie kupc:rofl2::rofl2::rofl2:.

reklama
Do góry