reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
Aneta dzis znow cudowalam przy jedzeniu... ty walczysz juz 4 lata a ja po prostu wczesniej tego nei znalam bo Antek jadl chetnie wszystko co podalam... a teraz zaciska zeby i nic nie wcisne...

Sencilla WSZYTSKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY zdjecia cudowne...

Aniahaven rzeczywiscie kraksa, nie wiem czy ja bym dala raze sie utrzymac w pionie z moim wiercipięta na tylnym krzesłku... dlatego zawsze i nie ma zmiłuj sie zanim ruszymy Antek ma kask na glowie... co niektorzy smieją sie ze mnie i mówią ze przesadzam i jestem przewrazliwiona ale nie chce sobie nawet wyobrażac co moglo by sie stac z taką malutką głowką na betonie...

zliczylismy spacerek i kawke u kumpeli z dzieciakami, mlody kimnął tez godzinke... teraz musze zjesc jakies sniadanio-obiad bo przy nastepnym spacerku sie obale...

hejka:-)
u mnie cos sie stalo z internetem:crazy: teraz bylam z wiki na spacerku, zasnela w wozku wiec ja siedze przed kamienica i korzystam z czyjegos internetu.. hi hi..

ja cale szczescie uzywam kremu do odparzania bardzo rzadko (nivea) bo pierwszy raz posmarowalam sudokremem i jeszcze gorzej malaj wyszlo:baffled:

schody:crazy: nienawidze ich tu... nie mam jak sama wnosic wozka wiec zawsze(tak jak i teraz) czekam az mama z pracy przyjdzie i mi pozmoze wniesc:-D

a wlasnie jak dlugo sie podaje witamine d3? w polsce potrzebna jest recepta:baffled:

sencilla- zdjęcia super:tak: i wielkie gratulacje z okazji rocznicy:-)

My zaliczyliśmy właśnie zwierzaczki - fajnie było i tak cieplutko...:-D
Obiad dziś mam z głowy, bo mąż wieczorem przygotował bigos na dzis...więc tylko odgrzać jak przyjedzie!:-)
Jutro mnie czeka prawdziwa przeprawa z czasem...aż się boje myśleć.:szok:
Muszę załatwić SVB z tymi papierami, Belasting....z numerem Kariny, foto Ernesta do paszportu i dentyste na 15.00 małej.SZALEŃSTWO!
A między to wszystko upchnąć jeszcze sen Erniego...
Na razie babeczki...

niunia wcale recepta nie jest potrzebna,ja chodze i mowie ze chce wigantol i to wszystko. raczej recepta nie jest potrzebna. sencilla nasze wielkie gratulacje:tak:
wygladaliscie wspaniale i tacy szczesliwi,wiec zycze wam tego zebyscie zawsze tak sie kochali jak tego dnia.

witajcie!!!

cos nie mam kiedy napisac od trzech tyg. w PL i jeszcze moze nastepne przez nastepne trzy ale coz tysiace spraw do zalatwienia zeby wreszcie moc spokojnie siedziec w NL ciagle jezdze tam i z powrotem teraz chce wszystko zalatwic do konca.

MIKOLAJ CHODZI -nawet niewiecie jak sie ciesze zrobil postepy w trzy dni wstal puscil sie i poszedl nawet niewiem kiedy a ja zamarlam ze sie przewroci a on poszedl do nastepnego fotela.
za dwa tyg mamy ROCZEK!!:wściekła/y::tak:

AGNES jak tam w NL teraz ja jestem bez internetu bo mieszkamy tam gdzie nie mozna zalozyc ale mam nadzieje ze to sie zmieni niedlugo jak wroce to sie umowimy na pogaduchy.:rofl2:

Pozdrowienia dla wszystkich mam i maluszkow.:szok::zawstydzona/y::happy:

Sencilla zdjęcia super:tak::tak::tak::tak:
Ja również życzę wszystkiego naj... dużo MIŁOŚCI:tak::tak::tak::tak:
Aniu jak Ty taka chudzina utrzymałaś równowagę to sama nie wiem:-D:-D. Dobrze, że Wam się nic nie stało:tak:
twiggless napewno jak Antoś poczuje się lepiej to i apetyt mu wróci:tak: Zdrówka życzę:tak:. U nas na katar pomógł zdecydowanie Otrivin:tak:
mama mikołaja gratujacje dla synka z okazji pierwszych kroczków:tak::-).
Oli nauczył się robić "kosi łapki":tak:. Nie chce siedzieć tylko non stop wstaje, a dupka mu się chwieje, że ho ho:-D:-D:-D

Witam wieczorowa porą!
My już po kolacji, bo wróciliśmy troszkę wcześniej ze spacerku, a raczej drogi powrotnej z przeszkola:):-D

Sencilla wielkie gratulacje z okazji rocznicy ślubu i zarazem dużo szczęścia i radości na dalsze Wasze życie!:-):-):-)

Siedzę jak na szpilkach, bo męzuś jeszcze w drodze...:baffled::-(

Dziewczyny znowu zaczęłam regularnie miesiączkować, pomimo tego, że karmię piersią...!!!! Drugi raz, bo pierwsza to już po 7 tygodniach od porodu...:-(A jak u was z tymi sprawami było???? Też tak szybko wam wróciła?

A to najbardziej aktualne:

reklama
sencilla wszystkiego naj z okazji rocznicy!!!!!!!!!!!!!!! fotki śliczne:tak::-)
pauka ja po porodzie miałam tylko raz okres przez 4 dni i tak plamiłam około 6 miesiecy po porodzie. też karmię piersią. nie stresuj się mąż dojedzie szybciutko:-) szerokiej drogi mu życzę:tak:
mama mikołaja gratki z okazji chodzenia Mikołaja!!!:-):-):-)

a ja byłam dziś w biurze podróży i 19-22 jadę odpocząć, dzięki twigglees :-) kochana jesteś :-):tak:duże buziaki dla ciebie.zostawiłam Sebastian az dziadkiem i mały usnął i spał 1,5 godziny wstał o 17-30 teraz buszuje po łóżku i ciekawa jestem kiedy padnie:baffled:

Do góry