reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

witam

zakupilam wlasnie ostatnie prezenty na dzisiaj, zaraz ide je spakowac bo chlopow nie ma i mozemy czekac na Sint'a :-) od jutra powoli zaczna sie przygotowania do swiat :tak: w grudniu nie mozna sie nudzic.....
jeszcze tylko musze upolowac bilet na styczen

i jeszcze sie pochwale ze Thijsje zaczyna juz sam siadac tzn. jak go posadze na kanapie to juz dosyc dlugo umie sie utrzymac w tej pozycji :-) a teraz siedzi w bujaczku i obgryza sobie paznokcie u nog :-D:-D szkoda ze ja juz tak nie umie.......;-)

reklama
Cześć dziewczyny.
Ale u nas dzisiaj piękne słońce świeci:tak:.
U nas choinka też żywa, może uda nam się kupić ją w weekend. Póki co grusza na ogródku robi za drzewko świąteczne:-). Swięta spędzamy w Holandii w rodzinnym gronie, tzn my plus mój brat, moi rodzice nie żyją, do teściów mi nie śpieszno, no i ta jazda mamy prawie 1600 km.
Prezenty u nas też już gotowe, my mamy dzisiaj podwójną imprezę bo ja mam urodziny, wprawdzie w tym wieku już z urodzin człowiek sie nie powinien cieszyc...:-D ale są okrągłe więc będzie mała impreza.
Gosiu to obgryzanie paznokci u nóg jest rewelacyjne.
Miłego popołudnia

Aniu z okazji urodzin ; i to słońce tylko dla Ciebie bo u nas od rana szaro:baffled:... prezenty tez zapakowałam do południa:tak:w garażu o 19.00 ma się stawić Mikołaj:-D... Victor całą noc gorączkował i teraz się snuje po domu blady i.... ledwo żywy jak jego mama:baffled: mam nadzieje ze mu szybko przejdzie:sorry2:Gosiu GRATUJACJE DLA THIJSA i fajnie ze będziesz miała znowu autko do pracy:tak::-D

Aniu ode mnie rowniez WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!

Aniu a co jest Victorkowi?? pewnie przeziebiony bo teraz ta pogoda taka nijaka, zdrowko dla niego :tak:
a po auto wlasnie chlopki pojechali, Daan podekscytowany jak by conajmniej po samolot jechali :-D z niego to taki stary malenki sie zrobil hehehhe;-)

Goedemiddag dames,

U nas juz prawie wszystko gotowe na wieczor pod znakiem Mikolaja :tak:

A tutaj juz widze atmosfera swiateczna :-) My na swieta zostajemy w NL.
Po choinke maz pewnie uda sie w sobote.
W piatek mam zamiar wypozyczyc w Karwei odkurzacz pioracy i porzadnie wyczyscic kanapy, krzesla itp. To tak w ramach swiatecznych porzadkow :rofl2:

Gosiu super, ze masz juz nowe autko :tak: Rychlo w czas, bo na piatek podobno zapowiadaja duze opady sniegu :szok:
Hmm tak sobie mysle, czy jutro nie udac sie po snowboots dla dzieci, bo potem znow wszystko bedzie wykupione w rekordowym tempie :confused:

Aniu zdrowia dla najmlodszej pociechy. No niestety taki sezon...Na pewno Mikolaj porawi mu humor :tak:

Udanego wieczoru kobietki :-)

Dzień dobry....jak minęły wam wieczorki z prezentami?:cool2:- u nas dzieciaki od 6.30 urządziły sobie plac zabaw i zapowiedziały ze cały dzień tak będzie:-D - na szczęście nic nie stoi na przeszkodzie bo dziś mają wolne i nie idą do szkoly:tak:Dla tych co dopiero rozpakowują swoje prezenty życzę mnóstwo wrażeń!!!!

Wczoraj ubraliśmy choinkę. Zaraz jedziemy do Polski, to chcieliśmy wprowadzić klimat świąteczny do naszego domu :-). Maja była zafascynowana lampkami i ozdobami. A dzisiaj od Mikołaja mamy śliczny, biały puszek za oknem :-). Póki co, niczego innego nam nie przyniósł.

Witam!!!!
Zimowo nam się zrobiło:-) Jakieś mega duże opady śniegu zapowiadają, właśnie dostaliśmy maile ze szkoły, że jutro mogą dzieci mieć kłopoty z dotarciem do szkoły i możliwe, że lekcje odwołają:tak:
Wczorajszy wieczór był bardzo miły, a radosc w oczach dziecka jak zwykle bezcenna:-)
Aniu ale fajnie Twoim dzieciom moi dzisiaj mają normalne lekcje.
Astrid tyle ozdób, tu sie błyszczy, tam świeci można dostac zawrotu głowy:tak:
Pozdrawiam serdecznie

Witam!!!!
Zimowo nam się zrobiło:-) Jakieś mega duże opady śniegu zapowiadają, właśnie dostaliśmy maile ze szkoły, że jutro mogą dzieci mieć kłopoty z dotarciem do szkoły i możliwe, że lekcje odwołają:tak:
Wczorajszy wieczór był bardzo miły, a radosc w oczach dziecka jak zwykle bezcenna:-)
Aniu ale fajnie Twoim dzieciom moi dzisiaj mają normalne lekcje.
Astrid tyle ozdób, tu sie błyszczy, tam świeci można dostac zawrotu głowy:tak:
Pozdrawiam serdecznie
Aż tak ma sypać? W R'damie tylko lekki puszek leży :szok:. Zaraz Majcię ubieram i idziemy oglądać zimę.

reklama
Ania to chyba na poludniu holandii ,bo u nas nie ma ani deka sniegu:baffled:Wczoraj tylko grad spadl i tyle.
AniuH ale mieliscie fajnego mikolaja ,a dzieciaczki szczesliwe i babcia tez zadowolona z prezentów:tak:PS pozdrów babcie:tak:
Astrid mi sie tez juz choinki chce ,dzis przyniesli ze spoldzielni i w holu bedzie stala:tak:a pachnie nia ze az mi sie do domu wchodzic nie chce:-)
Gosiu ciesze sie ze juz masz 4 kolowy srodek lokomocji:tak:obys juz wiecej nie musiala jezdzic na ficku:sorry2:

Do góry