reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Holandia

Sencilla prawie 2 lata nie miałam okresu więc wiesz :) a tak to wiem kiedy płodne kiedy nie ;) i pewnie pójde po tabletki :) ogólnie śmiać mi się chciało dzisiaj. Miśka zobaczyła cycka po miesiącu i chciała go wziać do buzi hahahahahaah :) ale szybko zrezygnowała :) i wojowała w nocy przez katar wiec wstalysmy o 11 :szok:

Pogoda dziś była swietna :) ale juz przyszedł wiatr i chmury i na święta podobno ma się zepsuć :)

reklama
zycze Wam dobrej nocki dziewczyny.
ja jestem taka dumna z Liljanki, usmiecha sie juz tak slicznie! i jest niesamowicie silna, moja Mama mowi, ze w zyciu takiego dziecka nie widziala, jak ja trzymam pionowo to caly czas trzyma glowe prosto, po wszystkim wodzi wzrokiem, ale niesamowita jest z tą glowa, bo normalnie trzyma ją jak dorosly :-D no, ale sie nachwalilam :zawstydzona/y:;-)
a tu fotka mojego szczescia:

Sencilla slicznotka z Twojego Sloneczka :)) a Tomcio tez tak ladnie glowke trzymal, kraamzorg i babeczka z CB mowily ze strongman :D :D
Jutro mamy pierwsza szczepionke, takze ide spac, bo nie wiem jaki bedzie jutrzejszy dzien, oby wszystko bylo ok. milej nocki :happy:

Dzien Dobry!!

Ja wyprawiam wlasnie Kube do szkoly.
Sencilla sliczny twoj aniolek. Chcialm ci napisac ze w PL lekarz powiedzial mojej kolezance ktorej dziecko tak trzymalo glowke ze to nie dobrze ze tak szybko i kazal glowke jednak podtrzymywac. Moj Filipek tez jak go mam na rekach to sam utrzymuje glowke ale jednak go trzymam.

anetka ja o tym czytalam, ze to niby moze byc wzmozone napiecie miesniowe i wtedy dziecko bedzie potrzebowalo fizjoterapii czy jakos tak.. no ale obstawajmy przy tym, ze nasze dzieciaczki to tacy mali silacze :)

Dzień dobry!

Mam pytanko czy słyszałyście może o płycie do nauki jazdy,,,chodzi o testy w jezyku angielkim????tutaj w Holandii,,,bo szwagier nie zna jezyka i bedzie zdawal w angielskim a z ksiazki ciezko sie uczyc.

miłego dnia

Witam!
Anp a jaki jest koszt prawa jazdy w Holandii?
U nas dzis brzydko i zimno az mi sie z lozka nie chcialo wstac. :-( Dziewczyny moja prawie juz 3miesieczna niunia jak lezy na przewijaku tak kopie odpycha sie nozkami ze potrafi sie krzesunac. Wasze szkraby tez tak robily? Czsami mam wrazenie ze glowka w sciane uderzy tak sie wierci.

reklama
mama.jpg Ostastnio udalo sie mezowi zrobic taka oto fotke,,,,,,,

Oj nie wiem chyba duzy......jak chcesz to zapytam ale ponad 1.000 slyszalam kiedys,,,,,,to zalezy tez za ktorym razem sie zda egzamin.Moze ktoras z Was tutaj robila,jak nie to zapytam szwagra.
Szuka wlasnie plyty z testami,i u nas w kazdej ksiegarni juz byl i nic,dlatego Was pytam moze u Was jest gdzies...:-)

Ostatnia edycja:
Do góry