reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

reklama
DSC02790.jpgDSC02791.jpgdziewczyny co to jest ??????????? lekarz twierdzi ze to jakies uczulenie tylko a nie skaza !! ja chce jej isc kupic mleko jakies na skaze bialkowa i zobaczyc czy bedzie lepiej czy nie , bo juz niewiem co robic to sa czerwone bardzo suche plamy typowe liszaje smaruje ja od urodzenia balneum kremem i nie pomaga zadnych proszkow do prania ani plynow wiec juz niewiem co to jest.
ma na buzi ,udach plecach i rekach najwiecej w okolicy łokci.
jakie mleko jest tutaj na skaze : nutrilon pepti cz y cos innego>>>>
z dnia na dzien ma wiecej tego mi sie wydaje

Witam,
ja właśnie wróciłam z pracy, ciężko było :tak: i zaraz do banku muszę lecieć, a później do szkoły.
MamoMikołaja to jest silna egzema, bo mój Oliwierek takie coś ma i pani doktor nam tak powiedziała:baffled:

ojoj... jakie blamki... suche? natłuszczaj... ale dla mnie tez wyglada na egzeme... :(

my dzisiaj mielismy spotkanie synkiem. Szkoda ze polozna nie dała nam zadnego zdjecia :(( taki 3kg klocuszek juz we mnie siedzi. glowka w dol i wstawiony leciutko w kanał. Nic tylko czekać na dzwonek :) zostałam poinstruowana co robić i kiedy dzownić do połoznych. następne spotkanie za tydzień, ale już bez usg :)

Ja dziś poszalałam z komodą i łóżeczkiem dla maluszka :tak:... jutro jeszcze raz przejrze czy wszystko mam i ... walize czas spakować...:-D
Carinio ja dostałam fotke z ostatniego usg ale nie specjalna była - taka nie wyraźna lepsze te z 3D dostałam...;-)
MamoMikołaja dziewczyny mają racje... to egzema... biedactwo....:zawstydzona/y:
Anetko tak zawsze po pierwszym dniu - jak nabierzesz wprawy pójdzie jak z płatka!!!:-)

Ja mówie już... DOBRANOC....

wiec co teraz mam robic ???????????? natluszczac tylko ??
wyeliminowac plyny proszki mydła itd ???? smaruje ja tylko tym kremem Balneum jutro lece kupic jeszcze do kapieli tez cos z tych firm itd
oilatum emolium...to sa chyba dobre kosmetyki?

czekam na pouczenie od was bo ja rozkladam rece, strasznie mi jej zal wyglada strasznie szczegolnie po kapieli po cieplej wodzie jest cala w czerwonych plamach )))

wiec co teraz mam robic ???????????? natluszczac tylko ??
wyeliminowac plyny proszki mydła itd ???? smaruje ja tylko tym kremem Balneum jutro lece kupic jeszcze do kapieli tez cos z tych firm itd
oilatum emolium...to sa chyba dobre kosmetyki?

czekam na pouczenie od was bo ja rozkladam rece, strasznie mi jej zal wyglada strasznie szczegolnie po kapieli po cieplej wodzie jest cala w czerwonych plamach )))

Polecam Dermalex Repair Atopisch Eczeem - De echte 24-uurs drogist do kupienia w Kruidvat, Etos i podobnych drogeriach.
My do kapieli uzywamy Atoperal ATOPERAL BABY EMULSJA DO KĄPIELI 500 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl badz mydlo "Bialy Jelen" BIA�Y JELE� MYD�O W P�YNIE 500ML - Perfumy i Kosmetyki Sklep :: Amora.pl :: e-Drogeria i Perfumeria | Online
A do natluszczenia bardzo dobry jest Lanette Creme z wazelina http://shop.fagron.nl/catalogue_items/1427

Ostatnia edycja:
reklama
Bry
Ann a Twoje blizniaczki tez maja problemy?
MamoM ja zupelnie sie na tym nie znam ale wspolczuje ci bo jak u mojej cos malego wyskoczy to ja wpadam w panike...taki nerwus ze mnie
tu w de nie polecaja do kapieli nic procz wody i ja tak robie, sama woda myje procz wlosow jedynie to jej penatalem myje. Nie naluszczam tez jej

Do góry