reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Pauka to cie mała załatwiła.Może che mieć mamę tylko dla siebie:-D:-D:tak:
Agasta zdrówka życzę:tak:
U nas tak wieje ,ze oknami rusza:eek::shocked2:I znów bede mieć piasek na oknach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dwa dni temu myli:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Dzień dobry!

Pauka trza było kelnera wolać!:-D
Biedna ty jesteś z tym telefonem - faktycznie mała nieźle narozrabiała!:sorry:
Sencilla i jak w końcu udałosię uspać maluchy?:eek:
Karola u nas pogoda podobna a tak sobie myślałam o jakimś dłuższym spacerku...a tu chyba nici bo słońca to chyba nie ujrzymy dziś...

Czas na kawkę...
4efe80dc6be3c905.jpg

A tu coś na"pocieszene":cool2:

Dzien Dobry

Co tam dziewczyne,poimprezowalyscie wczoraj a dzisiaj spanko do poludnia:cool2::-D
Ja mialam SUPER noc.Jessy spala od 20 do 1,potem do 5 i teraz jeszcze oczka zamkniete,ale juz sie zaczyna wiercic.Podejrzewam,ze to wszystko dlatego,ze wczoraj od 8:00 do 20:00 to spala tylko raz 2h:szok: Czy myslicie,ze to cos zlego,czy poprostu juz tak ma i jej w dzien tyle wystarcza???Martwie sie,ze tak malutko sypia:-(
O slysze za juz tatusia zagaduje:-)
Zmykam,do pozniej kochane

Milej i spokojnej niedzieli
Agasta ty to lepiej w lozku zostan,tylko zarekwiruj laptopa;-):-)

Czarna skoro tyle spała - tyle jej wystarcza!:-)
Po co spać skoro tyle ciekawych rzeczy na świecie:happy:....z wiekiem dzieci właśnie wydłużają sobie okres czuwania:tak:...chociaż przyznam że ja też miałam z Ernim tylko pare tak dłuuugich dni!:-D potem znowu wrócił to swojego rytmu!

dzien dobry,
ja mialam straszna noc, Wiatr tak chulal ze spac nie moglam krecilam sie tylko jakbym owsiki w tylku miala :wściekła/y:
Czarna moja mala spala wczoraj od 7:45 do 19 pol godz :szok::szok::szok: I na wieczor nam taki cyrk urzadzila ze hej.
Arnold nie wiadzal co ma z nia robic, myslal ze claudia to najgrzeczniejsze dziecko na swiecie. A tu niunia pokazala rozki i tatko nie umial sobie poradzic, wiec mama musiala ruszyc tylek do dziecka i juz bylo po krzyku :-D
Pauka ja probowalam ostatnio naprawic kolezance zamek w torebce. Odgial sie z jednej str i zjechal ze zabkow. Chcialam go zcisnac i pekl :wściekła/y::-:)sorry: Wiec teraz musi albo nowy zamek wszyc albo nowa torebke kupic :eek:
Sencilla moja mala tez ma od czasu do czasu takie zaklocenia w chodzeniu spac. Wyciagam ja wtedy z lozka bawimy sie troche i robie kolejna probe, zazwyczaj jzu udana :tak:

Dzień dobry
Ania u nas też dziś słonko chyba nie wyjdzie ,do tego cały czas pada:no: Może po południu uda się wyjść:sorry:
Czarna ja też uważam ,że Jessi wystarcza tyle snu w dzień :tak:Mojej koleżanki mała spała tylko pół godz i to na spacerze:tak:
Agasta jak się czujesz? ... nie ma to jak mama:tak::tak:Przyjdzie ,przytuli i już wszystko w porządku:tak:
Anno ja urodziłam 9 dni przed terminem:tak::tak:Jak się miewasz ,przeszły wymioty?
Mi przyszło na poczte powiadomienie od lekarza ,że jak chce zaszczepić dziecko to mam się umówić na wizyte.Darmo mają dzieci,kobiety w ciąży i osoby starsze:tak:Ale to nie jest obowiązkowe:tak::tak:

reklama
Do góry