reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Holandia

Kochany Michałku:-):-):-):-)

W pierwszym wagonie olbrzymie słonie.
Dalej żyrafy... lisy... niedźwiedzie...

Na samym końcu pyszny tort jedzie...
Zające z miną uśmiechniętą wołają:
"Dziś jest Twoje święto..."
Jadą do Ciebie życzenia... jadą...

Wszystkiego co najlepsze, radości i samych pięknych chwil w życiu!!!!

reklama
Dla Michalka

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy forumowa ciotka z claudusia Ci zyczy :-)

Dzien dobry
a co tu takie piustki :szok: 8:30 i niokogo jeszcze nie bylo? :szok:
Ide sniadadko sobie zmontowac, bo w brzuchu zaczyna mi burczec :-)

wszystkiego najlepszego dla michałka z okazji pierwszych urodzin:tak:;-)
karola-z tata pewnie czas wam szybko leci, dobrze jest miec kogos co troszke pomoze;-)
aniahaven-Twój erni to nie taki mały spryciarz;-)
agasta- Claudia jest słodziutka, widać że niedlugo bedzie biegac i rozrabiać;-)
czarna-widać że niunia ładnie rośnie, na takich skarbach najbardziej to widać:tak:

wiki nosi rozmiar 80-86, 80 sa krotkie nogawki w spodniach a 86 za szerokie w pasie:sorry: ale ma wielka stope:-D teraz ma nr buta 22 a nawet 23:tak:

wczoraj pierwszy raz zakładałam tipsy Agnieszce(moze ja pamietacie) i jesli ktoraś z Was by chciała to chetnie założe, oczywiście za darmo:tak: w celu mojego doskonalenia:-)

Witam
Dziękujemy z Michasiem za życzonka:tak: Aż mi się płakać chce jak pomysle ,że to tak przeleciało ,że rok temu takie szczęście nam się urodziło:sorry::tak:
My zaraz jedziemy do A do pracy ,bo mój tata chcę zobaczyć jak pracuje:rofl2::happy:
Niunia to niezłą nóżkę ma twoja księżniczka:tak: Michałek ma rozmiar 74/80 a noga - 20 ma a duże a 19 za małe:tak:
miłego dzionka

Witam...

Ja dziś chyba ostatnia....:sorry:chyba!:-D
Ale to dlatego że już o 7.00 byłam w pracy, potem męża podrzuciłam na adres i już z dzieciaczkami zaliczyliśmy zwierzaczki!:tak:
Teraz czekam na gościa...i zmykamy do parku!:-)

Michasiu....

Jest w roku taki dzień,
W którym smutki idą w cień,
Więc z okazji tego dnia
Posłuchaj co Ci życzę ja:
Dużo zdrowia i radości,
Szczęścia w życiu i miłości,
Moc najpiękniejszych wrażeń
I spełnienia wszystkich marzeń.

Jeśli zaś chodzi o rozmiar buta mój synuś nosi....:sorry:27!

Witam
Kochany Michałku

Kolorowych snów,
Uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
wesołej rodzinki
i zawsze radosnej minki.

Agasta "przepraszam za nieporozumienie i zycze szybkiego powrotu do zdrowi" - ja również przepraszam i dziękuję :tak:
Aniu ale Twoje dzieci są duże:szok::szok::szok: Mój Niko ponad rok starszy od Karinki, a ma rozmiar 116-122:szok:, ale on taki szczuplutki jest, a Oliwierek może nie szczupły, a malutki ma 86cm :szok:, 12 kg i numer buta 21, a ciuszki nosi rozmiar 86-92 (większość jeszcze 86):szok:.
Czarna ale fajna pamiątka "kupowa" :-D:-D:-D
Sencilla kupiłam dziś pesto jutro będę kombinować rybkę z nim:tak:
Anna117 jak się dziś czujesz:confused: Ja również miałam podwyższone białko w moczu, leżałam w szpitalu i otrzymywałam antybiotyk do tego miałam rozwarcie 2cm, urodziłam w 8 miesiącu:eek: Odpoczywaj i się nie przemęczaj:tak:
Ann Twoje księżniczki są urocze:tak: Byłaś już u księgowej:confused:
Pauka mój Niko też ma tyle energii w sobie, non stop skacze, biega, na głowie staje:szok::szok::szok::szok:
Niunia to rzeczywiście Wiki ma dużą stopę:szok::-D:-) Mojej siostry synek ma 1,5 roku i ma numer buta 23-24:szok::szok::szok::szok:, ale on jest większy od mojego Oliwierka mimo, że 5 miesięcy młodszy:tak::-D Norbi urodził się z wagą 2300kg:szok:, a teraz tak chłop:tak::-)
Karola fajnie, że tato przyjechał, tylko pozazdrościć. Problem ze żłobkiem się pewnie rozwiązał:confused: Zyczę miłego spędzenia czasu z tatą:tak::tak::tak:
Olgunia z i jak Wasze staranka :confused: Pamiętaj współżyć ok 2 dni przed owulacją wtedy będzie dziewczynka:-):-D:tak: Powodzenia życzę:tak::tak::tak:
Beauty to Twój Szymuś malutki, ale jeszcze nadgoni rówieśników:tak::tak::tak:

Nam jacyś wandale popisali czerwonym sprayem auto:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas epidemia grypowa, ja nadal chora, ale troszkę lepiej się czuje. Dziś już 4 noc nie spałam, bo tak mnie kaszel męczy, wszystko się urywa i kluchę w gardle mam, więc spać nie mogę, a mojego M dziś w pracy wzięło, ale zwolnić się nie chce, bo szkoda kasy jak on to mówi:no::wściekła/y::cool::crazy: Oliwiwerk zasmarkany to zawsze chodził, a Niko jak na razie trzyma się dobrze (odpukać):tak:

Kupiliśmy dzieciaczkom piętrowe łóżko i od tygodnia Oliwierek zasypia w "dorosłym" łóżku:-D tak się złożyło, że za dużo nowości dla niego, bo opuścił (wreszcie) sypialnie rodziców i jeszcze łóżeczko mu zabrali, więc musiałam go uczyć zasypiania od nowa, wczoraj po raz pierwszy zasnął sam:tak::-):-):-):-)

Mam super wiadomość... Oliwiwerek się rozgadał:-):-):-):-):-):-):-):-) Zaczyna budować zdania np Olo pić, Niko śpi itp ale jeszcze mało czasowników używa. Ale się cieszę, tak fajnie się go słucha:-):tak: Dziś chodzi od samego rana i powtarza "tata nie ma, gdzie"? :-D:-D:-D w sensie taty nie ma, gdzie jest?:tak:

Miłego dnia dziewczyny, mama nadzieję, że nikogo nie pominęłam :confused::confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry